Beste lezers,

Een kennis van mij is bodybuilder en gaat regelmatig naar Thailand om een voorraad anabolen steroïden in te slaan. Volgens hem is dat vrij verkrijgbaar bij de pharmacie. Ik betwijfel dat, maar ja, het blijft Thailand.

Wie weet hoe het echt zit?

Groet,

Arjan


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Zijn anabolen steroïden vrij verkrijgbaar in Thailand”

 1. D zegt op

  Deze zijn verkrijgbaar in 80% van alle apotheken. Maar de echtheid en zuiverheid kan u best wel even laten testen voor u het gebruikt. Wettelijk weet ik niet als het mag.

 2. Gert Zwaan zegt op

  Hallo Arjan,

  Anabole Steroiden zijn bij veel pharmacies in Thailand vrij verkrijgbaar. Soms zijn ze niet op voorraad maar dan kunnen ze besteld worden. Meenemen van deze producten naar bijvoorbeeld EU landen is niet toegestaan. Bij controle op bijvoorbeeld een luchthaven volgt inbeslagname en op zijn minst een fikse boete. Tevens hebben deze producten nare bijwerkingen.

  met vriendelijke groet
  Gert

  • bart zegt op

   Ik het zelf 2 keer meegenomen 2 flesjes elke keer, 1 keer controle gehad en geen enkel probleem met de douane gehad.

 3. Maarten Vasbinder zegt op

  Het lijkt me niet handig om die anabolen mee te nemen. Als je gepakt wordt, ben jij het haasje en je vriend niet. Nog afgezien van de bijwerkingen van die middelen, maar dat moet je vriend zelf weten.

 4. John zegt op

  Beste Arjan,

  Het klopt, dat kan, al weet ik niet of dat bij elke farmacie kan, want sommige leveren van onder de toonbank aan trouwe klanten of personen waar ze vertrouwen in hebben. Wel een aparte vraag trouwens. U heeft niet zoveel vertrouwen in uw kennis/vriend, maar wel in een volkomen vreemde.

 5. Michel zegt op

  Anabolen zijn in Thailand vrij verkrijgbaar, in haast elke pharmacy. Zie bijvoorbeeld dit artikel:
  http://bodybuilderinthailand.com/buy-steroids-legal-in-thailand/
  Het is echter niet aan te raden ze mee te nemen naar Europa. Dat kan, als je gecontroleerd wordt, nog wel eens voor grote problemen zorgen.

 6. Nandor zegt op

  Makkelijker dan het vinden van Proteine.

  Voor persoonlijk gebruik kan ik me niet indenken dat ze moeilijk doen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website