Beste lezers,

Wie kan ons verder helpen zoeken naar betrouwbare accommodatie gelegen tussen Trang en Satun? Specifiek Thale Ban National Park, Mu Ko Phetra Marine National Park en Ko Tarutao Marine National Park.

Bedankt en groeten van,

Rob & Caroline

2 reacties op “Lezersvraag: Wij zoeken een accommodatie tussen Trang en Satun”

 1. peter zegt op

  Rob en Caroline, met specifike info, over hotels, kan ik je niet verder helpen, maar ik kom geregeld in Satun en er zijn genoeg hotels en backpackers gelegenheden te vinden.
  Thale Ban National park is een echte aanraden en volgens mij hebben zij ook bungalows.
  Het park bevind zich ongeveer op de grens met malaisie, en als je er in het weekend bent dan is het echt een aanrader om even door te rijden (volgens mij ook loopafstand) en de gigantische markt te bezoeken die aan beide zijde van de grens gehouden word. Boeren uit de omtrek bieden hun producten aan.
  Nog even een kleine waarschuwing, pas je kledei een beetje in en rondom satun, dit is voor 90% moslim gebied, je hoeft geen hoofd doekje te dragen 🙂 maar een beetje bedekte kleding is wel aan te raden als je de kleine vissersdorpen bezoekt.

 2. Serge zegt op

  Beste Rob en Caroline

  Wij waren afgelopen april in Satun en Trang, met backpack en verbleven op tal van plaatsen. Er is accomdatie zat en van goede kwailiteit – je hoeft niet eens op voorhand te reserveren. Je vindt altijd wel wat en zeker op dit tijdstip van het jaar.

  In Trang verbleven we op 3 verschillende locaties met elk een eigen karakter. Trang is een uitstekende uitvalsbasis vonden wij om het zuiden te verkennen. Ko Tarutao NP heeft ons hart gestolen.

  Weet nie precies wat je bedoelt met “betrouwbaar” – wij sliepen in hotels en resorts en hadden niet 1 probleem met onze accomodatie.

  Wij kunnen altjd meer specifieke info en locaties bezorgen.

  Veel succes in het zuiden!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website