Lezerstip: Nieuw uitstekend restaurant in Pattaya

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezerstips
Tags: ,
3 april 2014

Beste lezers,

Het is niet zozeer een vraag maar een nuttige informatie voor expats. In het kort, ik woon al vele jaren in Pattaya en ga met mijn Thaise vrouw regelmatig ergens eten. Niet vaak bij dezelfde maar overal ergens anders om het niet eentonig te maken.

Nu is er een nieuw restaurant geopend in de Soi Siam Country club. Het heet ID.NET. Het restaurant is precies aan de overkant van de grote elektriciteitscentrale ongeveer 6 km vanaf Sukhumvit vandaar uit aan de rechterkant.

Het eten daar is voortreffelijk al lang niet zo lekker gegeten, de bediening perfect, zo ook de borden en bestek en de uitgebreide spijskaart (Thaise maaltijden). Absoluut niet duur. Zo tussen de 100 en 250 Baht. Absoluut een aanrader ik schrijf dit omdat men z’n best doet om alles perfect te hebben. Wat ik heel erg waardeer. Het telefoonnummer is 091-4946369

Met vriendelijke groet,

Cees

3 reacties op “Lezerstip: Nieuw uitstekend restaurant in Pattaya”

 1. Tjerk zegt op

  Het valt me vaak op dat mensen uit eten gaan en 100 tot 250 bath betalen dat heel goedkoop vinden . In Nederland is alles heel duur ,en als je daar mee vergelijkt . Mijn vakantie plek is Udon ,daar eet ik heel,vaak voor 30 bath pattai met een ei er over 40 bath ,en lekker water er bij zoveel je wilt gratis . Als je lang op vakantie gaat zijn dat leuke prijzen .
  Gr. Tjerk,

  • RonnyLatPhrao zegt op

   Wel duur een ei van 10 Baht ! 30 Baht zonder 40 Baht met ei… Niet te lang op vakantie gaan daar zou ik zeggen……

   Als je uit eten gaat in een restaurant met je vrouw dan is 100 tot 250 Baht niet veel en dan heb je meer als een schoteltje van 40 Baht waar ikzelf zeker niet voldoende mee heb. Ook niet in Udon.
   Water (ontdooit ijs) is bijna altijd gratis of het moet uit een afgesloten fles komen en vooral de vissen vinden dat fantastisch.

   Bedank Cees voor de tip. Ga binnenkort eens afzakken naar Pattaya en ga je tip misschien eens uitproberen.

 2. Roel zegt op

  Ook daar maar eens kijken/eten dan. In januari en februari veel en ook lekker ontbeten bij de bakkerij van Holland Tulip resort, ook aan de Soi Siam country club maar daar laat de bediening zwaar te wensen over.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website