Lezersoproep: Thaise dame (47) is op zoek naar Westerse man

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersoproep
Tags: ,
16 maart 2015

Beste redactie en lezers,

Ik ben al heel lang een dagelijkse zeer tevreden bezoeker van jullie website maar nu heb ik zelf een vraag/oproep.

In eerste instantie wil ik jullie vertellen dat ik zelf al jaren super gelukkig getrouwd ben met een Thaise vrouw en we wonen nog in Nederland. Nu mijn vraag:

Ongeveer een jaar geleden is er een oudere vrouw (65 jaar) werkzaam bij een welgestelde familie hier in …….. komen wonen en die mevrouw vraagt of wij eventueel iets kunnen doen om een goede man voor haar nichtje te vinden. Toen dacht ik laat ik Thailandblog proberen.

Mevrouw is 47 jaar woont nu weer in BKK heeft 30 jaar als Nanny/huishoudster bij een welgestelde family gewerkt (nooit getrouwd geweest) ook met die familie meegereisd naar o.a Amerika, Japan, Singapore enz. Nu is de werkgever en werkgeefster weer terug naar America en de kinderen zijn volwassen. Mevrouw heeft nu geen werk meer maar wel tijd voor een eigen relatie, Ze is in september 2014 voor ongeveer twee maanden bij haar nichtje in Holland op bezoek geweest en heeft in die tijd ook Duitsland en België bezocht. Ze spreekt goed Engels en ze wil nu graag een Europese man ontmoeten voor een serieuze en langdurende relatie.

Als er mensen serieus geïnteresseerd zijn kunnen ze ons een e-mail sturen en wij zullen het aan Jah in Thailand doorsturen. Wij: Pieter en Duangchai gunnen haar een goede man.

Reacties naar: pieterman54@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Pieter


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersoproep: Thaise dame (47) is op zoek naar Westerse man”

  1. Henri zegt op

    Door Nederlandse kennissen cq. vrienden ben ik hier in Thailand toch wel een aantal keren benaderd om via hen een Thaise vrouw te leren kennen. In eerste instantie ga je uit van betrokkenheid en meeleven in je situatie van alleen door het leven gaan op dat moment. Echter soms blijkt, dat dat medeleven gestoeld is op verborgen inkomsten . Te innen via de aangebrachte Thaise partner in de vorm van een deel van de bruidschat of gewoon door haar in maandelijkse termijnen te voldoen, uiteraard van jouw geld.
    Thaise vrouwen kan je dat niet altijd kwalijk nemen, worden vaak gechanteerd of worden gedwongen door eigen miserabele omstandigheden. Vaak kom je er wat later achter, dat je goede kennis of vriend al wat langer in de vrouwenhandel zit. Het zijn vaak personen, die hun minimum bestaan hier, op deze manier wat meer financiele inhoud willen geven. Reputaties hebben ze vaak niet, dus die kunnen ze ook niet kwijt raken.

    Mensen, die echt bij je betrokken zijn, natuurlijk niet te na gesproken, helaas wijzen de statistieken bij mij in een andere richting.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website