Beste Nederlanders in Thailand,

Mijn naam is Willem, 62 jaar en ik kom medio januari naar Thailand en verblijf daar ongeveer drie weken in Bangkok. Waarschijnlijk verblijf ik in hotel Miami. Andere suggesties zijn welkom. Ik ben al meerdere keren in Bangkok geweest.

Graag zou ik in contact komen met iemand die in Bangkok woont om eens te praten over het leven daar, want mijn wens is om te emigreren naar Thailand als ik met pensioen ga.

Met vriendelijke groet,

Willem uit Amersfoort

E-mail: [email protected]

5 reacties op “Lezersoproep: Graag zou ik in contact komen met Nederlanders die in Bangkok wonen”

 1. Oen Eng zegt op

  http://nvtbkk.org/

 2. Jan zegt op

  Ik heb hier ook intresse om te emigreren ben 61 jaar

 3. rori zegt op

  Waarom als pensionado in Bangkok gaan wonen?

  1. Vuile lucht kost je jaren van je leven.
  2. Tamelijk duur.
  3. Veel te druk (mensen, verkeer, etc)
  4. ……

  Er zijn op dit forum aantallen reviews en vragen gesteld naar dit onderwerp.
  Huren of kopen va neen huis
  Pataya of Hua Hin, Chaam, Phuket, Chiang Mai, ete etc
  Even hier zoeken lever alvast veel info op.

 4. frans zegt op

  beste willem, waarom niet richting khon kaen? ga daar zelf ook naar toe om te emigreren. wat rori zegt klopt idd. er zijn steeds meer mensen, ook thaise inwoners die richting de isaan gaan. verder vind ik het een stuk veiliger en gemoedelijker dan in bangkok. er is meer dan alleen bangkok. kijk verder dan je neus lang is en verrijk jezelf. veel plezier in het andere thailand, maar dat is je eigen keuze.

  • BA zegt op

   Andere kant is, waarom wel naar Khon Kaen?

   Zoveel is er nou ook weer niet te doen in Khon Kaen. Het is een gewone Thai stad, klein beetje uitgaansleven. Wel is het zo dat haast alles qua voorzieningen er voorhanden is. Maar na 1 of 2 jaar in Khon Kaen is er maar weinig nieuws te beleven in die stad.

   Ik ben er bij toeval terecht gekomen maar een paar jaar in Bangkok wonen is ook wel eens bij mij opgekomen.

   Verder ligt het er ook heel erg aan hoe je zelf bent. Als je wat meer op jezelf bent dan heeft Khon Kaen ook genoeg plaatsen om heen te gaan. Maar je zal hier zien dat een groot deel van de farang community zich ophoud rond het Pullman hotel en een groot deel kent echt alleen maar de straatjes rondom Pullman, de rest van de stad daar zijn ze nog nooit geweest.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website