Beste lezers,

Mogen wij ons eerst even voorstellen, mijn naam is Hans, geboren Nederlander en reeds vijf jaar woonachtig in Thailand, mijn Thaise vrouw heet Nisa en is in verwachting van onze baby. Wij bezitten een eigen huis op 1500 m2 grond in Khok Charoen, Lopburi.

We hebben meer dan drie jaar voor een Canadese familie op hun huis gepast en er voor gezorgd dat alles spic en span er uitzag. Helaas heeft deze familie besloten dat grote huis met zwembad te verkopen, waardoor wij nu op zoek zijn naar een vergelijkbare nieuwe uitdaging, waarbij wij zorgdragen voor uw eigendommen. Wij zijn op korte termijn beschikbaar. Niet alleen voor het schoonhouden van alles in maar ook buiten het huis, we zijn liefhebbers van tuinieren en hebben een rijke collectie orchideeën, we kunnen uw zwembad verzorgen, normaal onderhoudswerken verrichten en zaken die eventueel niet meer goed functioneren (laten) vervangen.

We hebben twee honden die zeer waaks zijn, deze leven buitenshuis en zorgen ervoor dat NIEMAND ons of uw huis benadert zonder dat wij daarvan op de hoogte zijn.

Als uw huis de mogelijkheid biedt dat wij als gastheer, gastvrouw voor u kunnen dienen tijdens uw verblijf, kunnen wij ook uw ontbijt verzorgen. Verder kunnen wij u vervoeren met onze eigen nieuwe auto indien u dit wenst.

Mocht u ÉCHT GEÏNTERESSEERD zijn, stuur ons even een mail met wat informatie maar ook om een afspraak te maken omtrent de condities waaronder en welke langere periode waarover u denkt, zodat e.e.a. vastgelegd kan worden.

Hans, spreekt naast Nederlands, Engels en Duits en Nisa spreekt naast Thais, Engels.

Met vriendelijke groet,

Hans & Nisa

Contact:

3 reacties op “Lezersoproep: Op zoek naar de ideale huisbewaarder voor uw huis in Thailand? Bel ons!”

 1. teun zegt op

  Even een vraagje: jullie hebben een eigen huis op 1500 m2. Waarom wonen jullie daar niet? Komt mij wat merkwaardig over.

 2. YUUNDAI zegt op

  Beste TEUN,
  Wij hebben ons huis én grond op het echte platteland, waar een ieder hier zwoegt om een maaltijd op tafel te zetten. Wij zijn enthousiaste planeten én tuinliefhebbers en hebben dus zelf een prachtige tuin aangelegd met héél véél vruchtdragende bomen én veel struiken die bloemdragend zijn, wij houden ook nog een stel eenden voor de hobby, prachtig al die kleintjes poedelend in hun bad.
  Het huis zien wij als een kort verblijfsmogelijkheid, zeg maar als een soort home-stay om af en toe de vader van mijn vrouw die onze naast buur is op te kunnen zoeken.
  Omdat mijn vrouw nu 4 maanden zwanger is én wij ook al denken aan de toekomst van ons nog ongeboren kind willen wij in de buurt van Hua Hin of Prachnabkhirikhan onze zoon of dochter goed onderwijs kunnen bieden. Waar wij nu wonen geef ik bijles in Engels, rekenen en algemene ontwikkeling, aan mijn zwagertje en een neefje elk 15 jaar oud, dit omdat het onderwijsniveau hier ABOMINABEL is.

  Hier gaan wij ons kind niet groot brengen, wij willen een goede basisopleiding, een goede vervolg opleiding en de mogelijkheid kunnen bieden voor een universitaire studie, zoals ik die zelf lang geleden genoten heb, waardoor ik én een goede baan gehad heb én vervroegd kon stoppen met werken in Nederland.

  Ik ga er vanuit een beetje de sfeer geschetst te hebben van de situatie waarin wij nu zitten en waar wij graag naar toe willen.

  Ik hoop dat een volgende reactie in de lijn zal liggen van de door ons gestelde vraag,
  Groet,

  • Yuundai zegt op

   Author: leen
   Comment:
   Hans en Nisa , wat mij onbreekt in het verhaal willen jullie een vergoeding hebben , of een goedkope vakantie zonder iets te hoeven betalen.

   groet Leen

   Op 29 april 2015 01:58 schreef Hans Vliege :
   Hallo Leen,
   Wij zoeken zeker géén goedkope vakantie, maar zullen ons verblijf in of rond Hua Hin gebruiken om goed rond te kijken naar mogelijkheden om met een jaar of drie, wellicht 4 jaar ons daar een huis aan te schaffen.
   Hua Hin was al enorm aan het veranderen toen ik daar ruim 4 jaar woonde, maar wij zien en lezen dat ontwikkelingen qua infrastructuur, shoppingmall’s een giga verandering te weeg zullen brengen.
   Het kiezen van een goede woonomgeving vergt dus een kritische blik op het huidige en toekomstig Hua Hin en ruime omgeving.
   Dit om zo doende onze dochter of zoon een goed perspectief te kunnen bieden qua onderwijs en eventuele opleiding. Ik weet dat dit ver weg lijkt, maar regeren is óók vooruit zien.

   In de tussenliggende periode kijken wij vooralsnog uit, zoals in onze advertentie omschreven, naar een niet of nauwelijks betaalde uitdaging als “huisbewaarder”! Ik hoop dat dit een antwoord biedt op uw vraag, met vriendelijke groet,

   Hans en Nisa


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website