Wandelen in Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
18 juli 2014

De smalle straatjes, overvolle markten en drukte verplichten je bijna om veel te wandelen in Thailand. Misschien is ‘verplichten’ een te groot woord, want terwijl je wandelt zie je veel meer details van het land dan wanneer jij je op een andere manier verplaatst.

Tijdens het wandelen is de kans groot dat je prachtige tempels en Thaise huizen aanloopt waaraan je meteen een bezoekje kan brengen. Vergeet tijdens het betreden niet je schoenen uit te trekken, want dit wordt zeer gewaardeerd door de Thaise mensen. Voor meer tips over do’s en dont’s in Thailand kan je een kijkje nemen op deze pagina. Nu we het toch over het onderwerp schoenen hebben; vergeet niet voordat je je trip in Thailand begint, goede wandelschoenen aan te schaffen. Lang zoeken is niet nodig, kwalitatieve goede wandelschoenen vind je gewoon op zalando.nl. Dit scheelt je een hoop ellende!

Wandelroutes

Er zijn verschillende wandelroutes in Thailand. Deze laten je niet alleen wat van het land zien maar laten je ook kennis maken met historische monumenten. Een goed voorbeeld hiervan is de 6,92 km durende wandeling in het Historical Park van Ayutthaya. Deze is opgericht in 1967.

Wil je nog meer van de Thaise natuur proeven? Dan kan je ook kiezen voor wandelingen die je tijdens het wandelen gelijk laten mee genieten van de natuur die Thailand te bieden heeft! Een goed voorbeeld hiervan is de Heo Narok Waterfall. Dit is het op twee na grootste natuurpark in Thailand. Het bezit de hoogste berg in de omgeving. De berg, Khao Rom genaamd, is ruim 1300 meter hoog.

De twee genoemde wandelroutes zijn slechts enkele voorbeelden. Voor meer wandelroutes kun je in het land zelf informeren in bijvoorbeeld hotels, gasthuizen en cafe’s. Vaak kunnen andere toeristen je ook dingen aanraden en tips geven. Hou er rekening mee dat een trekkingsbureau met papieren geen garantie geeft op kwaliteit.

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website