Thailand trip 2018 (video)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
4 mei 2018

Jerry is afgelopen zondag teruggekomen uit Thailand met zijn gezin. Hij heeft er een travelvideo over gemaakt die hij graag wil delen met de lezers van Thailandblog.

Jerry laat het volgende weten: Ik heb me deze keer gefocust op het reizen met een kind van 4 jaar door Thailand en hoe mooi dat kan zijn. Volgens mij is het aardig goed gelukt en ik hoor om me heen dat de liefde er vanaf spat… Het is in ieder geval een lekkere feelgood filmpje.

We zijn in Bangkok geweest, hebben Song Kran gevierd in Kanchanaburi en hebben ruim een week op Koh Kood gezeten.
Enfin… Ik zou me vereerd voelen als jullie hem willen delen.

Groet,

Jerry

Video: Thailand trip 2018

Bekijk hier de video:


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Thailand trip 2018 (video)”

 1. Stan zegt op

  Mooi, of nee: zéér mooi! Prachtig gedaan!

 2. ger zegt op

  super gedaan zeer mooi, heb er van genoten

 3. hansman zegt op

  Wat een mooi gefilmde en gemonteerde video!!! Geweldig!! Als ik zelf al niet in Thailand zou wonen, wist ik het wel…

 4. Gert zegt op

  Pracht video. En zo te zien voldoende gezien en genoten!

 5. Happy man zegt op

  Hele mooie video, lekker rustig om naar te kijken en te genieten, niet zoals sommige video,s waar de beelden als een speer voorbij schieten.

 6. janbeute zegt op

  Mooie video .
  Maar mag ik een opmerking maken .
  Waren jullie dat ook op die gehuurde scooter zonder helm en met kind .
  Velen klagen regelmatig en terecht overigens op dit weblog , over de Thai die onverantwoordelijk rijden zonder helm en met kleine kinderen op de motorbike .
  Daarom mijn reaktie .

  Jan Beute .

  • Jerry zegt op

   Ja dat waren wij. Ons kind droeg een helm. Op Koh Kood kan je op je gemak rustig rondrijden op de scooter. Op bv Koh Phangan, ik noem maar iets, zou ik dit niet doen met een kind.

 7. Jack Braekérs zegt op

  Kunstwerk!!

 8. Jacques zegt op

  Prachtige impressie en zo te zien een gelukkig gezin en dat is jullie gegund. Geniet er maar van en van elkaar. Het leven kan mooi zijn maar is niet zonder gevaren. Wat Jan stelt is goedbedoelde kritiek die een ieder zich aan moet trekken. Je vergeeft je zelf nooit als je komt te vallen en je kindje loopt hersenletsel of erger op. Om over uw vrouw en u zelf maar niet te praten. Ik heb nog geen dag zonder helm gereden en zou dit niet schrijven als ik in Nederland geen helm op had gehad tijdens mijn motorongeluk. Het leed wordt vaak door anderen berokkend. Het leven kan zo voorbij zijn en dan ziet zo’n filmpje er plots heel anders uit. Gelukkig is dit jullie bespaard gebleven. Maar complimenten voor dit filmpje een aandenken waar jullie nog
  lang plezier aan bewaren.

 9. Jerry zegt op

  Bedankt voor de mooie complimenten van jullie allemaal.

  Even ingaan op de kritiek… Die ik overigens wel begrijp. Maar ik wil wel benadrukken dat ons kind ten alle tijde een helm droeg. Wij reden altijd op een ‘easy pace’. Er is nauwelijks verkeer op Koh Kood, en de wegen zijn er goed. Dit was voor mij en mijn vriendin een reden om dan maar een ‘risico’ te lopen. Maar ons kind dus niet, die droeg een helm.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website