Omdat ik reeds 5 jaar in de Isaan woon wil ik nu mijn huis in Hua Hin verkopen. Het huis staat op 1.400 m2 grond en heeft een woonoppervlak van 350 m2, 3 slaapkamers met ensuite badkamers, een apart gastentoilet, grote woonkamer met open keuken en een echte filmkamer. Het gehele huis is voorzien van een echt marmeren vloer.

Warmwatervoorziening door het gehele huis, airco’s in iedere ruimte ook in het schuurtje. Zwembad van 12 bij 5 meter met jacuzzi, een aparte douche en toiletruimte. Het zwembad is voorzien van een zoutwater installatie en verlichting.

In de tuin staat een klein schuurtje van 9 m2. Er zijn 2 op afstand bedienbare hekken en een carport, je kunt dus via het ene hek binnenrijden onder de carport parkeren en via het andere hek uitrijden. Onder het huis is een stahoogte van 1.70mtr,waar alle aan- en afvoerleidingen zich bevinden zoals ook de compressors van de airco’s.

Het huis bevindt zich op 5 minuten van mooie stranden.

Mijn vraagprijs is 8,5 miljoen Baht.Het geheel is ondergebracht in een LTD zodat overdracht kan plaatsvinden via aandelenoverdracht.
Verdere inlichtingen telefonisch op 0876691732 of per e-mail theoschroder1@hotmail.com

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website