Wij bieden ons huis te koop aan voor een vraagprijs van 6.500.000,- Baht. Ons huis heeft 2 grote slaapkamers, waarvan we van twee kleinere slaapkamers een hele grote gemaakt hebben (master bedroom) met een vaste ingebouwde grote ruime kleerkast en een kaptafel (door een tussenmuur te plaatsen kan deze zo weer opgedeeld worden in twee slaapkamers). En een ruime logeerkamer wat eigenlijk de master bedroom geweest was.

Twee badkamers; boven een badkamer met ligbad en onder een badkamer met douche. Ruime woonkamer, en een super ruime aanbouwkeuken, met grote ijskast/ vriescombinatie Hitachi, combimagnetron met heteluchtoven gril in een. Een aparte elektrische bakoven, een vijfpits gasstel met afzuigkap. Daarbij hebben we nog een ruime inpandige garage waar twee auto’s achter elkaar in kunnen. En tevens in de garage een extra ruimte voor de wasmachine en de droger.

Tevens hebben we een eigen waterput met grondwater waaruit we automatisch het water oppompen voor te wassen douchen afwassen WC enz. (dus nooit geen waterproblemen). Drie heet water apparaten voor de badkamers en voor de keuken geheel netjes weggewerkt en vallen beslist niet in het oog. Voor drinkwater hebben we in de keuken een aparte kraan die ook met een elektrische waterpomp bediend wordt.

Er zit een elektrische poort in het hekwerk met afstandsbediening en tevens een elektrische garagepoort met afstandsbediening, de verlichting in de garage gaat automatisch aan bij het binnen rijden van de garage. Tevens is het huis voorzien van een alarminstallatie meldingen over de telefoon, internet, GPS en via de gsm-telefoon bedienbaar, en met afstandsbediening. Tevens zijn er 6 airco’s in het huis aanwezig, woonkamer keuken kantoor op de twee slaapkamers en ook in de garage is zelfs een airco aanwezig.

Het huis is van alle gemakken voorzien en zo intrekbaar.

Eventueel meer foto’s beschikbaar, maar bezichtigen is beter om een goede indruk te krijgen.

Het is gelegen net buiten Pattaya in Nongprue
164/13 Moo6 Pornprapanimit 13 Nongprue Banglamung 20150 Chonburi
Voor Nederlands Duits en Engels 0890933051 en voor Thais 0642644696

Ingezonden door Wiel

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website