Te koop van een lezer: Huis te koop in Hua Hin, Thailand

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Te koop
Tags:
4 augustus 2022

De woning is gelegen in Hin Lek Fai zo’n 6 km van Hua Hin centrum en 4 km van Black Mountain, in een kleine compound met 9 huizen. Het huis staat op 840 vierkante meter grond en het huis heeft: woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 3 badkamers een kantoortje, en verschillende inpandige bergingen.

Totaal oppervlakte zo’n 220 vierkante meter inclusief overdekt terras, in de tuin is een buitenkeuken met bar van ongeveer 25 vierkante meter inclusief toilet en pomphuis.

Het huis is zojuist geheel gerenoveerd met nieuw elektrische installatie met led verlichting door het hele huis, nieuwe aluminium kozijnen met dubbel glas, nieuwe kvik keuken, nieuwe badkamers en nieuwe vloeren. Tevens is het huis zowel binnen als buiten compleet geschilderd en voorzien van airco in alle kamers. Er is een camera systeem met 8 camera’s dat tevens op afstand op mobile telefoon bekeken kan worden.

De tuin heeft een zwembad van 10 x 5 meter met kinderbadje, tuin is voorzien van 12 volt verlichting en bovengenoemde buitenkeuken met BBQ, koelkast, 2 pits wok gastel en spoelbak.

Er is een gemeenschappelijke well en tevens Pranburi government water.

Vraagprijs 360.000 euro.

Contactgegevens: [email protected]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website