Te koop van een lezer: Huis in Huay Yai, Bang Lamung, Chonburi

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Te koop
Tags:
11 februari 2022

Mijn huis in Huay Yai, Bang Lamung, Chonburi is te koop. Een heerlijk huis. Het maakt deel uit van een kleine (zeven eenverdieping huizen) Moo Baan, Lalique geheten. Oppervlakte van de grond is 105 Sqw (420 M2).

Het huis heeft 3 grote slaapkamers alle met grote wandkasten en eigen inloop badkamer. Twee met douche, toilet en bad en een met douche en toilet. Open keuken en royale eet/zitkamer. Zwembad, en een overdekte parking voor twee auto’s. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Huay Yai ligt ongeveer 10 km ten zuiden van Pattaya en Jomtien en ongeveer 20 minuten van het strand. Ik ben er 6 jaar geleden naar verhuisd. In het Thailandblog van 28 januari dit jaar wordt door Gringo een lovende dagtocht beschreven over de bezienswaardigheden die in dit gebied te bewonderen zijn. O.a. Nong Nooch garden en Silverlake Vineyards. Op enkele kilometers van Huay Yai is een fietsvriendelijk netwerk in een prachtig gebied met heuvels en een groot prachtig tempelcomplex. De fietspaden liggen hier naast de gewone weg zijn groen geschilderd en heel breed.

In hetzelfde blog schrijf iemand anders een aanvullende lovende recensie over Huay Yai. Hij sluit af met: “het is een heerlijke omgeving om rustig met je brommertje of fiets te doorkruisen. Het heeft alles te bieden om te relaxen”. Kan ik alleen maar bevestigen. Het is landelijk maar met een evenwichtige mix van mensen, Thai en farangs. Ondanks dat het redelijk ruim is bebouwd zie je ook nog weilandjes met ossen.

Ik heb zojuist een ander huis gekocht, ongeveer 100 meter van het huis dat ik nu dus te koop aanbied. Mijn vrouw wilde graag een grote tuin hebben zodat ze haar plantenhobby kon uitoefenen. Daarvoor is in het huis dat nu te koop staat niet mogelijk. Integendeel. Ik kocht het huis omdat ik geen behoefte had veel tijd in een tuin te stoppen. Er is iemand die het zwembad bijhoudt. THB 2.000. Een tuinman is niet nodig. Uurtje per week is voldoende.

Het huis dat te koop staat heeft uitsluitend een strook met planten rondom het zwembad en een spectaculaire bananenboom. Prachtig overdag en s’avonds. Het huis is in een L-vorm om het zwembad gebouwd. Je kunt s’avonds vanuit vrijwel het hele huis genieten van het zwembad omringd door de hoge planten. Daarom springt in de vroege ochtend de buitenverlichting aan zodat ik als ik mijn mijn ogen open, hiervan kan genieten. Een makelaar, zie hieronder, Coastalrealestate in Pattaya heeft het in de verkoop maar je kunt mij ook bereiken als je dat beter uitkomt. jmjblom@yahoo.com en 092- 497-0827

https://www.coastalrealestatepattaya.com/en-gb/realestate/huay-yai-baan-mphur/house/cre-h013490


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 9 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website