Vanwege gezondheid en het stijgen van de jaren worden onderhoud van huis en tuin langzamerhand teveel en daarom is ons huis in Bandonklangtai in Tambon That is te koop.

Een degelijk gebouwde ruime bungalow met twee slaapkamers, een dichte keuken en een zeer ruime woonkamer. Het staat op 1,5 rai (2400 m²) eigenlijk tussen twee kleine dorpjes in met veel rijst en landbouwvelden en hier en daar een huis. Erg landelijk dus en heerlijk stil. Het is gebouwd in 2014 en opgeleverd in februari 2015. Het ligt aan een inmiddels verhard weggetje (4 auto’s en 5 brommers per dag).

  • Voorzien van elektra, glasvezel snel internet. Voorzien van in totaal 7 airco’s
  • Water wordt aangevoerd via een eigen pompsysteem en drinkwater komt van een flessenleverancier die fijn aan huis bezorgt.
  • Vuil water wordt afgevoerd in septic tanks.
  • Het geheel is ommuurd met een schutting van ca. 2 meter hoog.

Het geheel wordt aangeboden met eventueel wat roerende goederen zoals een zitmaaier en wat ander groot tuingereedschap en gedeeltelijk gestoffeerd.

Behalve het huis is er een betegelde carport voor twee auto’s en een betegelde Sala, beide voorzien van verlichting. Daarnaast is er een berging gebouwd van 12 meter x 4 meter, voorzien van airco en laminaatvloer en kan eventueel dienst doen als logeerkamer. In de hoek van de tuin staat een guesthouse van 5 x 5 meter met een badkamer. Net als de rest ook gebouwd in dezelfde stijl als het huis. Oorspronkelijk zou dit huis 3 slaapkamers hebben, maar we hebben destijds besloten om de 3e slaapkamer te laten vervallen en de ruimte bij de woonkamer te trekken.

De badkamer die bij die 3e slaapkamer hoorde, is wel gebouwd, handig wanneer de visite even van het toilet gebruik willen maken, hoeven ze niet de slaapkamer in.

In de woonkamer was aanvankelijk een open keuken, maar omdat we de woonkamer wilden vergroten hebben we in 2022 de keuken laten bouwen op het achter het huis gelegen terrasje, klein maar wel heel praktisch en water en termieten bestendig.

Het zonnepanelen systeem is in 2023 geheel gerenoveerd met piekopbrengst van 5 kWh.

Omdat de tuin ommuurd is met een hoge muur kun je niet makkelijk zien wat er buiten gebeurt dus hebben we in de hoek van de tuin een toren laten bouwen, bovenin een heerlijk zitje waar je lekker ver van je af en om je heen kunt kijken en genieten van het rustgevende schitterende landschap, echt de fijnste plek van het hele huis om te zitten.

Voor aan het huis is ook een terras, met aluminium lamellen hebben we de zon wat getemperd, maar vooral ‘s avond heerlijk om te barbecueën.

In de tuin staan allerlei verschillende volgroeide bomen die voor veel schaduw zorgen.

Het elektrische toegangshek is een schuifhek en wordt met afstandsbediening bediend.

De Supermarkten als de Makro, Tesco Lotus, Big C en bouwmarkten zijn op 15 auto-minuten en de grote stad Ubon Ratchathani ligt op een klein halfuurtje met een airport, ziekenhuizen enz.

Meer foto’s op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61550013736874

Oplevering ca. 2e kwartaal 2024. Vraagprijs 8.5 miljoen Baht (ca. 223.000 euro)

Contact: [email protected]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website