Te koop van een lezer: Condo in Jomtien

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Te koop
Tags:
15 oktober 2022

Omdat we willen dat het kleintje lekker kan buitenspelen, hebben we onze driekamercondo verruild voor een huis. Het appartement is nu dus vrij en te koop voor een vaste lage prijs van 2.490.000 baht. Dat is 37.164 baht per sqm. Kostenverdeling overdracht 50/50. Het gaat om ‘farang ownership’ en dat betekent, vrij vertaald, nergens gedonder mee.

Huren op basis van een jaarcontract kan ook. De prijs is dan 14.900 baht per maand met een borg van een maand.

De condo bevindt zich in het populaire Jomtien Beach Condominium (Rim Hat), ongeveer 200 meter van zee. Op korte loopafstand bevinden zich ook enkele restaurantjes met een internationale menukaart en een paar barretjes, zonder dat er sprake is van enig overlast.

Het condominium beschikt over:

  • 3 zwembaden,
  • 2 fitnessruimtes,
  • winkeltjes,
  • parkeergelegenheid,
  • security 24/7.

Gegevens condo

  • Zevende verdieping.
  • Woonkamer en twee slaapkamers.
  • Twee badkamers, één met ligbad.
  • Twee kleine balkons.
  • 67 vierkante meter.

Gemeubileerd, behalve de tweede slaapkamer. Deze kan eventueel goed ingericht worden als werk-/ studeerkamer, speciaal voor een bewoner die vanuit huis in alle rust nog wat wil werken. De wand tussen de woon- en tweede slaapkamer kan eventueel zonder moeite worden uitgebroken.

Het appartement is in september grotendeels gerenoveerd. Gordijnen, koelkast en microwave zijn splinternieuw.

Ga bij de aanschaf van onroerend goed niet over één nacht ijs. Een goede ‘stapelsite’ met zowat al het beschikbare onroerend goed is www.thailand-property.com/properties-for-sale/chonburi/pattaya en daar kunt u naar hartenlust sorteren. Tip: let vooral op de ligging en de prijs per vierkante meter. Een lief, poppig ingericht appartementje zou het verschil in prijs niet moeten maken. Gelieve daar doorheen te kijken.

U koopt/huurt van een Nederlander, wat de communicatie wat kan vergemakkelijken. Verkoop gaat via een gerenommeerd makelaarskantoor, Pattaya Bay Real Estate (PBRE). Zekerheid en veiligheid naar alle kanten toe is gewaarborgd. www.pattayabayrealestate.com/ en ook www.pattayabayrealestate.com/properties/2-bedrooms-condo-for-sale-in-rim-haad/ (voor meer foto’s).

Interesse? Neem contact op met PBRE (zie website) of met mij: [email protected]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website