Te koop van een lezer: Condo in Jomtien

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Te koop
Tags: , ,
4 maart 2020

Ik ben Marc en leef al 12 jaar op verschillende plaatsen in het prachtige en zonnige Thailand bij mijn vrienden. Omdat ik landbouwgrond wil schenken aan een Thaise familie wil ik mijn condo, rechtstreeks van farang eigenaar, verkopen.

De studio is 39 m2 groot en ligt aan de buitenzijde van het Paradise Condoninium Complex te Jomtien aan Soi 15. De condo op de 14de verdieping heeft geen inkijk van de buren en heeft een breed uitzicht op de zee. Om de studio te bereiken zijn 5 liften beschikbaar en 2 ruime traphallen. De gangen in het gebouw zijn breed en baden in het licht. Ze hebben ruime doorkijken met zicht op de zee, het zwembad en de omgeving.

Paradise is erg rustig gelegen op 250 m van strand, zee, restaurants en winkels. Bahtbusjes aan de strandzijde brengen je voor 10 baht tot in het hart van Pattaya. Het complex heeft een beveiligde parking onder het gebouw en heeft een 24/7 bewaking. Maintenance of algeheel onderhoud van het complex bedraagt 1100 Baht per maand. Daarin zijn begrepen: de bewaking, het technisch personeel. Het sanitair personeel en het administratief personeel, het onthaal, het onderhoud van het prachtige zwembad met kinderbad, buitendouches, toiletten, parking, het onderhoud van de tuin, de gangen, de buitenwaartse schildering enz. Een ruime onthaalzaal met zithoek en private brievenbussen, sauna, gymzaal, winkeltje, wassalon, goed onderhouden toiletten en douchezalen verhogen het verblijfsgemak.

Alle appartementen zijn aangesloten op leidingwater en elektriciteit, kabelTV en internet mits een bescheiden vergoeding. De onlangs gerenoveerde studio (vloeren, plafond, indirecte verlichting) heeft een inkom met keuken, badkamer met inloopdouche kasten en berging, living en terras met zonnewering. De condo is volledig ingericht, de sofa is uitklapbaar tot 2de bed. Beschikbare toestellen zijn inbegrepen: TV, airco , ijskast, watergeiser, toilet, lavabo, aanrecht, koffiezet, inductiekookplaat, microgolfoven, ventilator. Het pand is vrij en onmiddellijk beschikbaar.

Vraagprijs is 1.450.000 Thai Baht. De beschrijfkosten bij de landoffice (het Thaise Kadaster) bedragen ongeveer 5% van de koopsom (50/50% regeling is bespreekbaar). Bezichtigen van het pand na afspraak met de eigenaar Marc op Thai GSM 0843467194 op Belgisch GSM 0495306542 of via e-mail: marcko@telenet.be

 

 

 

 

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website