Statement of Insurance(slot?)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
1 oktober 2023

Zoals de trouwe TB-lezer bekend is, heb ik mij al 2 jaar ingezet om het probleem van de extra verzekeringseis bij de aanvraag van een Non Immigrant O visum, op te lossen.

Eerst door de Nederlandse zorgverzekeraars over te halen om hun weigering van afgeven van de vereiste verklaring (statement of insurance) te staken, later door bemiddeling van de NL ambassade in Bangkok. Dit proces loopt/liep nog steeds.

Op Thailandblog van 30 september jl. werd ik echter plots verrast door de mededeling van Ronny Latya dat de verzekeringseis niet meer vermeld stond op de website van de Thaise ambassade in Den Haag.

Mij is volledig onbekend wat de Thaise ambassade daartoe heeft gebracht om deze eis plots te laten vervallen. Mocht mij dit alsnog bekend worden, dan zal ik u hierover nog berichten. Doch vooralsnog lijkt het erop dat we deze kwestie als beëindigd kunnen beschouwen.

Ingezonden door Haki

2 reacties op “Statement of Insurance(slot?)”

 1. pjoter zegt op

  Dank voor je inzet en terug koppeling Haki
  Mvrg.
  Pjoter

 2. Jeroen zegt op

  Goedeavond!

  Op 25 september ‘s morgens nog ‘n mailtje dat de Engelstalige verklaring van de OHRA onvoldoende was.
  Later op de dag ‘n mailtje gekregen met het visum zonder dat ik iets heb gewijzigd .

  Met vriendelijke groet,

  Jeroen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website