Beste lezers,

Investeer niet in containers. Er schijnt een bedrijf in Laem Chabang te zitten die containers verkoopt en door verhuurt aan transportondernemingen.

Je kunt hier in investeren en een container kopen voor 120.000 baht. Ze beloven dan dat deze doorverhuurt gaat worden en dat je per maand 12.000 baht ontvangt. Met een contract denk je dat je goed zit. Ze beloven dat het contract maximaal 4 jaar duurt.

De eerste 2 maanden krijg je keurig je geld, maar daarna niks meer.

Als ik het mis heb, lees ik dit wel in een reactie.

Met vriendelijk groet,

Eduard


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

10 reacties op “Lezersinzending: Scam met investering in containers in Thailand”

 1. bob zegt op

  Een variatie op de bouw scams……

  Thais deinzen nergens voor terug met hun corrumperende politie en dan nog farangs daarbij???

 2. ruud zegt op

  Als er in het contract staat dat het MAXIMAAL 4 jaar duurt en het eindigt na twee maanden, liegen ze dus niet..Je kunt na die twee maanden natuurlijk wel je container op gaan halen.

  • Frans Nico zegt op

   Dan staat hij net in Dar es Salaam….

 3. Barbara zegt op

  Na 10 maanden zou je het geld in huur dus al terug gekregen hebben, zogezegd. Dat lijkt me een beetje heel veel winst, te veel om waar te zijn. Want na vier jaar zou je 576000 baht in huur hebben ontvangen 🙂

 4. piet zegt op

  Als het te mooi is om waar te zijn zal het wel te mooi zijn om waar te zijn

 5. Fransamsterdam zegt op

  Inderdaad, een rendement van 120% per jaar is om van te dromen.
  Mensen die daar uitsluitend niet in investeren omdat ze toevallig gewaarschuwd zijn, zijn toch niet meer te redden. Die trappen overal in.

 6. Henk zegt op

  Valt me op dat er staat: “Er schijnt een bedrijf in Laem Chabang te zitten”
  Is dit werkelijk of is dit van “horen zeggen”?
  Als het waar is, dan is de investeerder in ieder geval niet slim, want dit soort rendementen bestaan alleen maar in de hoofden van de “slimme” verkopers.
  Wanneer het “van horen zeggen” is, is het waarschijnlijk ook nog visserslatijn.

 7. lung addie zegt op

  zaken welke een fabuleuze winst opleveren …. meestal is er een reukje aan… meestal stinkt het zelfs. Er wordt hier gewoon gegokt op de hebberigheid van bepaalde mensen. Wie zich hieraan de dag van vandaag nog laat vangen is niet erg slim te noemen.

  lung addie

 8. Gringo zegt op

  Toen ik het bericht las, dacht ik meteen aan een “scam”. Wie gaat er nu in containers investeren?

  Maar, als je even op Internet gaat zoeken, is deze vorm van investering redelijk “ingeburgerd” Het hangt er natuurlijk wel van af met wie je voor deze investering in zee gaat (hoe toepasselijk deze uitdrukking!)

  Ik kwam als eerst een website tegen http://pacifictycoon.com , dat er best betrouwbaar uitzag. Sterker nog, op andere websites wordt dit bedrijf zelfs aanbevolen waarbij aangetoond wordt, dat het geen “scam”bedrijf is. .

  Nu ben ik niet geinteresseerd en daarom ook niet verder gaan zoeken, maar om op voorhand te zeggen, dat je met investeren in containers geen goed doet, is niet bepaald juist.

  • Mr Bojangles zegt op

   “Sterker nog, op andere websites wordt dit bedrijf zelfs aanbevolen waarbij aangetoond wordt, dat het geen “scam”bedrijf is. . ”

   Een voorbeeld: beoordelingssites. Een aantal daarvan (tussen 1 en allemaal) huren mensen in om goede beoordelingen over van alles en nog wat op internet te zetten. En dan zijn een aantal van die sites nog van dezelfde eigenaar, net zoals een aantal vliegboekticket-sites ook van dezelfde eigenaar is.
   BV-constructies, moeder- en dochterbedrijven…etc, etc komen op allerlei gebied voor. Er zijn 85 merken zeeppoeder en ongeveer 3 fabrikanten wereldwijd. of zoiets.

   Zelfde gebeurt bij balletje,balletje. Om aan te tonen dat het een eerlijk spel is, laat men een andere handlanger als zogenaamde toerist winnen, waarna de echte toerist in de maling wordt genomen.

   dus dat andere websites een bedrijf aanbevelen is geen enkele reden om het te vertrouwen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website