Beste redactie,

Als vaste lezer van uw buitengewoon lezenswaardig blog wil ik bij terugkomst in Nederland graag nog even reageren op het bericht van 4 februari 2015 van Khun Peter over Mr. Rush. (www.thailandblog.nl/vervoer-verkeer/taxichauffeur-thailand-rush/).

Wij hebben het nummer van Mr Rush genoteerd en in de afgelopen maand zijn we drie keer door hem vervoerd. Prima auto, prima chauffeur en betrouwbaar. Dank voor de tip!

Tot nu toe lieten we ons vervoer – relatief duur – regelen door de hotels in Hua Hin, maar vanaf nu wordt dit onze vaste chauffeur in Thailand.

We hebben overigens weer heerlijk genoten in Bangkok, Koh Samui en Hua Hin. We kijken al weer uit naar onze volgende Thailand maand. Veel succes met uw blog.

Met vriendelijke groet vanuit een fris Zandvoort.

Ton

10 reacties op “Lezersinzending: Mr. Rush een prima taxichauffeur in Thailand”

 1. Frisko zegt op

  Onze ervaring met Mr. Rush is ook zeer positief. Je kunt hem al in Nederland e-mailen en afspraken maken. Top!

 2. Fred zegt op

  Ik zat in de taxi bij Mr Rush toen dit bericht geplaatst werd. Hij vroeg mij het te vertalen en was blij dat het een positief bericht is. Hij krijgt mede door dit blog veel Nederlandse klanten en heeft het dus regelmatig erg druk. Hij probeert zoveel mogelijk zelf te rijden maar als hij een dubbele boeking dreigt te krijgen, dan heeft hij een betrouwbare back-up chauffeur achter de hand, hij zal dit wel zelf melden aan mensen die hem liever zelf hebben.

  • hendrik zegt op

   Beste fred,

   Heb je misschien ook het tel.nummer van deze beste MR Rush.Heb dit ooit is genoteerd maar kwijtgeraakt.
   Volgende week namelijk naar BKK en daarna naar ???
   alvast bedankt.

   • Fred zegt op

    +66 (0)863144697, ik heb hem overigens gemaild: [email protected]

 3. Anja zegt op

  Wij zijn gisteren van Hua Hin naar Bangkok gebracht door de back up chauffeur van Mr Rush. Erg tevreden hierover en de afspraak maken via whats app ging soepel en snel. Super bedankt voor het plaatsen van deze info op Thailandblog!

 4. sandra koenderink zegt op

  Ook wij zijn dit jaar 3 keer vervoerd door Mr Rush. Perfect. Hij of zijn vervanger stonden op het afgesproken tijdstip op ons te wachten.
  Volgend mail ik hem weer vanuit Nederland, makkelijk hoor.

 5. Angela Schrauwen zegt op

  Wij hebben ook 2 x gebruik gemaakt van deze service. Aan de luchthaven stond een chauffeur ons op te wachten en bracht ons telkens veilig op onze bestemming. Heel tevreden!

 6. Hans zegt op

  Het gaat ook prima via de WhatsApp met nummer +66863144697

 7. Sacri zegt op

  Wow, ik had niet verwacht dat ik een artikel over hem zou zien hier. Voor mijn terugreis naar BKK vorig jaar heb ik een taxi laten regelen door een kennis van me die wist wie betrouwbaar/goed was, want ik zag door de bomen het bos niet meer.

  Hij stond op tijd voor me klaar, had een schone auto en reed alsof ik zelf aan het rijden was. Nog nooit zo’n relaxte rit gehad in een Thaise taxi.

  Heb zijn email al sinds vorig jaar in mijn adresboek staan.

 8. ruud tam ruad zegt op

  wat ik vorige keer ook al deed. Kan het alleen maar bevestigen. The best of Hua Hin !!! Nou ja. hihi


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website