Wil je een prachtige reis maken naar dit fantastisch land? Dan moet je bij ThailandDirect zijn! Bij hen kan je jouw reis volledig op maat laten uitwerken. Ook dit jaar staan ze op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Weg zijn de dagen dat een reisformule naar een bepaalde bestemming te nemen of te laten was. Vandaag kan je zelf bepalen hoe je jouw reis wilt organiseren én genieten van de kennis en het professionalisme van een reisorganisatie. Eén van de meest efficiënte spelers op de markt is ThailandDirect.

Volgens Roeland Wassink en Rutger Olthoff, de twee pioniers van het bedrijf, is de evolutie naar maatwerk zeer positief voor de reiziger. “De afgelopen jaren is er een enorme vraag naar individuele reizen op maat, aldus de twee heren, vakantiegangers willen zelf kunnen bepalen welke vorm ze geven aan hun reis. Dit kan enkel een positieve invloed hebben op de belevenis. Samen met je eigen gids en chauffeur ontdek je de schoonheid van deze bestemming, onze ervaring en tips krijg je daar gratis bij. Doordat wij en onze collega’s allemaal in Thailand wonen kennen wij de bestemming als geen ander. Bovendien merk je dat er binnen ons bedrijf een enorme passie is om onze liefde voor Thailand te delen met onze gasten. Wij zijn ervan overtuigd dat onze reizigers dit aanvoelen.”

Maar hoe stel je je eigen reis samen als je de bestemming niet kent? “Op onze website vind je een hele reeks aan ‘voorbeeldreizen’. Individuele rondreizen, golfreizen, fietsreizen… Je kan zelfs al onze partnerhotels bekijken per plaats of eiland. Op deze manier kan je al snel beginnen dromen. Eens je een aanvraag indient krijg je binnen de kortste tijd een antwoord van onze ervaren medewerkers die je zullen helpen jouw droomreis waar te maken.”

En wat voor mensen die de bestemming al kennen? “Ook voor hen kunnen wij een bijdrage leveren. Thailand is zo veelzijdig dat er altijd iets te ontdekken valt. Bovendien besparen wij jou heel veel moeite door al de administratie op ons te nemen. Al je hotelvouchers, vluchttickets, treintickets… Alles is door ons geboekt en ligt voor je klaar bij aankomst.”

Het bedrijf ThailandDirect is gevestigd in het Eastin Hotel Makkasan Bangkok. Veel gasten beginnen hun vakantie in dit hotel. “Hoe fijn is het dan dat je terecht kunt bij Nederlandstalige medewerkers voor leuke tips en advies? Ons doel is om op de juiste momenten aanwezig te zijn. Dit is jouw persoonlijke reis dus willen we niet overheersend zijn. Wel willen wij jou zekerheid en een efficiënte service aanbieden.”

Heb je meer vragen voor Roeland en Rutger? Breng dan een bezoek aan de stand van ThailandDirect in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze duurt van 13 t/m 17 januari. Bezoek de website www.thailanddirect.nl en like de Facebookpagina voor meer informatie!


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website