Nieuw prachtig zandstrand Pattaya bijna klaar

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending, Pattaya, Steden, Stranden
Tags:
9 december 2018

Eind november verbleef ik tien dagen in Pattaya in het Blue Sky hotel halfweg soi 5. Zéér rustig en een propere, ruime kamer evenals het balkon, dit echter zonder veel uitzicht. Maar alle te verwachten comfort was aanwezig. Dit voor de prijs van 1.360 Baht, zonder ontbijt.

Ontbijt was wel beschikbaar voor 99 Baht. Als je echter alleen reist en je boekt een kamer mét ontbijt wordt je meestal (lees altijd) 2 maal ontbijt aangerekend. Ik had dit hotel daarom zonder ontbijt geboekt via Agoda.

Met de talrijk beschikbare songtaeow’s is Pattaya center of Naklua makkelijk bereikbaar: het is eerder uitzondering dat je langer dan 30 seconden moet wachten op vervoer. Waar elders vind je dàt?

Maar wat een heerlijk én rustig strand: van de veertigtal beschikbare strandbedden (jawel, géén zetels) waren er bij de uitbaatster, jammer voor haar én haar buren, dagelijks amper 5 verhuurd. En nu is het wel even wandelen naar de zee, ik schat ruim dertig meter, want nu is er écht sprake van een strand die naam waardig.

Er is dagelijks een tractor met aanhanger in de weer welke via een roterende rakel, vooraan de aanhanger, alle vuil aan de waterlijn in een laadbak doet verdwijnen.

De verhuurders van strandzetels of strandbedden moeten zelf afval en ook bladeren verwijderen in de nabijheid van hun perceel. Zij gebruiken daarbij een soort bezemsteel met lange metalen pik waar zij makkelijk dertig bladeren kunnen op verzamelen.

 

Niets beter dan enkele foto’s om dit nieuwe Pattaya-strand in de aanbieding te plaatsen!

Ingezonden door Stan (BE)

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Nieuw prachtig zandstrand Pattaya bijna klaar”

 1. Maryse zegt op

  Prachtig strand, dank voor het delen.
  Maar die mevrouw die zand opraap mag je best aanspreken hierover. Zand dat met zoveel moeite en kosten gespoten is moet niet zomaar weer meegenomen worden, met welk doel dan ook. Ook als het tasje nog zo klein is!

  • Stan zegt op

   Sorry maar ik heb geen bevoegdheid om haar daaromtrent aan te spreken, zoals ik die bevoegdheid ook niet heb voor de massale verkeersovertredingen welke u en ik dagelijks kunnen constateren.
   Wij zijn te gast als toerist of residerend en houden ons best afzijdig daaromtrent.

 2. bob zegt op

  Voor de helft van het door u genoemde logeerbedrag bied ik u een 48m2 grote condo zonder ontbijt maar met een groot strand op 50 meter aan Jomtien Dongtan Beach. Ontbijten, lunchen en dineren aan of op het strand. Surin2533@outlook.com

  En dat in een zeer rustige omgeving waar u met een SONGTHAUW in korte tijd voor 10 Baht in Pattaya bent. foto’s op aanvraag.

 3. Bert zegt op

  Het telkens weer ophogen van het strand in Pattaya, is volgens mij een gebed zonder end. Als je kijkt naar foto’s uit de jaren 1970 dan was het strand veel breder (Beach Rd was nog niet aangelegd) en ook veel minder steil. Het is juist die steilheid van tegenwoordig die het zand doet wegspoelen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website