Nederlandse tijdschriften kopen in Thailand

Als je, net als ik, al een tijdje in Thailand bent dan ga je toch een aantal dingen uit Nederland missen. We hebben wel meestal BVN op de Tv maar daar blijft het dan ook bij.

Voor een leuk tijdschrift of boek in het Nederlands ben ik dan ook vaak aangewezen op bezoek van kennissen die dat dan voor mij mee kunnen brengen en soms brengen ze dan ook nog niet precies mee wat ik bedoelde. Maar ja, toch beleefd dank je wel zeggen en de gemaakte kosten verrekenen!

Kort geleden vond ik een geweldige app voor mijn iPad namelijk www.MagZine.nu . Dit is een gratis app en als je die gedownload hebt vanuit de Appstore zie je vrijwel alle tijdschriften die je in Nederland in de boekhandel kunt vinden, o.a. Computer, hobby, sport en vakbladen. De prijs staat er netjes bij en je krijgt ook nog een gratis preview (inkijk pagina’s) te zien.

Mocht je dat tijdschrift willen kopen dan is het gewoon even aanklikken en binnen enkele minuten staat het op jouw iPad in de boekenkast.

Uiteraard blijft het daar bewaard en na een tijdje heb je een mooie verzameling waar je regelmatig op terug zult kijken. Dus ook geen kast vol met gelezen tijdschriften meer die je toch nooit kunt vinden als je ze wilt hebben of nodig hebt.

Vaak hebben ze ook nog wat verrassingen en krijg je een gratis blad of wordt iets anders met korting aangeboden. Kortom, voor mij is dit een fijne aanbieding en heb al diverse computer en iPad tijdschriften aangeschaft. Alles is eenmalig en er wordt verder niets van je rekening afgeschreven wat je niet wilt (tenzij je natuurlijk ergens een abonnement op neemt).

Ik hoop dat jullie hier net zoveel plezier aan hebben als ik.

Paul

2 reacties op “Nu gemakkelijk Nederlandse tijdschriften kopen in Thailand”

 1. John D. Kruse zegt op

  Hi Paul,

  ja dat is een goeie! Ook op Windows kun je naar deze site.
  Ik neem aan dat Android ook wel gaat lukken.

  Groet,

  John

 2. Henk zegt op

  Op ako.nl kun je ook boeken en tijdschriften aanschaffen.
  Ook is er een Android app in the play store.
  Indien je een krant hebt in Nederland of kennissen met een abonnement dan kun je ook de digitale versie lezen op computer of tablet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website