Voor de degenen die 75 jaar of ouder en in Bangkok of omgeving wonen, kan ik melden dat ik vandaag zonder problemen een AstraZeneca vaccin kreeg. Alles verliep in het Engels soms met een beetje aarzeling.

Eerder werd ik van het kastje naar de muur gestuurd in twee grote hospitalen omdat zij geen vaccins hadden voor buitenlanders.

Indien iemand probeert dit nu toe doen in Bang Sue dan geef ik je het volgende advies:

 • Indien niet vergezeld van een Thaise persoon laat dan op voorhand in de Thaise taal alle gegevens noteren zoals bijvoorbeeld data van het paspoort en adres, gewicht, lengte, bepaalde medicijnen die genomen worden (dit vergemakkelijkt de registratie ter plaatse).
 • Als je tussen 15.00 en 16.00 uur aankomt kan je de auto parkeren.
 • Je dient binnen te komen via “Gate 1” doch om te parkeren moet je allicht verder rijden dan Gate 4 en dan te voet terugkeren (per taxi is nog het gemakkelijkst).
 • Je kan alleen naar buiten via de andere kant van het gebouw mits een stempel op je papier voor de tweede vaccinatie (je moet wel 30 minuten wachten na de vaccinatie).

thethaiger.com/news/national/vaccine-walk-ins-for-75-and-up-available-today-july-18-at-bang-sue-grand-station

Ingezonden door Ferdinand

1 reactie op “Lezersinzending: Walk-in vaccinatie in Bang Sue grand station Bangkok”

 1. teun zegt op

  Ferdinand,

  allereerst gefeliciteerd met 1e vaccinatie. Ik vroeg me 2 dingen af:
  1. heb je je hier (lang tevoren) voor aangemeld en
  2. moest je ervoor betalen?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website