Lezersinzending: Op bezoek in het mooie Phrae

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags:
11 maart 2018

Naar aanleiding van één van de onlangs verschenen artikelen op Thailandblog, was ik vorige week op bezoek in het mooie Phrae! Hier vind je het echte Thailand, waar kinderen en volwassenen nog “hello” naar je roepen, waar de menukaarten alleen zijn opgesteld in het Thais en waar slechts weinigen het Engels machtig zijn.

In dit mooie stadje vond ik, binnen de oude stadswallen, een pracht van een logement.  De eigenaar heeft er een prive-collectie van antieke meubelen en een 8-tal maanden geleden opende hij 4 logeerkamers. Kamers om “U” tegen te zeggen. Wie kan er nu zeggen dat hij sliep in een museum middenin een weelderige groene tuin. En wat een vriendelijkheid vanwege de familie. Ontbijt inbegrepen, gratis fiets en op wandelafstand van de nachtmarkt.

Meer informatie: Baanthep Antique Homestay

De eigenaars en jullie verdienen deze oase …

2 reacties op “Lezersinzending: Op bezoek in het mooie Phrae”

  1. John zegt op

    Ziet er prachtig uit. Om te onthouden. !

  2. Mike zegt op

    Klopt een prachtige plek om te wonen. Maar ook hier zien we de laatste tijd een toename van het aantal toeristen. Uit alle delen van de wereld. ( incl Fox reizen ) maar ik ben het eens met de schrijver, het is nog steeds behoorlijk authentiek.

    Zeker een bezoek waard en makkelijk te bereiken met de auto en bus en 2 maal daags een rechtstreekse vlucht met NOK Air.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website