DutchMen / Shutterstock.com

Vandaag mijn verplichting gedaan wat betreft het jaarlijkse levensbewijs voor de SVB. Het SSO in Chiang Mai is verhuisd naar een nieuwe locatie. Dus niet meer in het hoofdgebouw van het Centrale Goverment House in Mae Rim vlakbij Hoofdweg 107, maar in een apart gebouw!

Als je voor dat grote gebouw staat, zie je links een gebouw met blauw dak en daarnaast met een grijs dak. Dus dat tweede gebouw op de 2e verdieping is de nieuwe locatie van het SSO.

Staat (nog) nergens aangegeven deze nieuwe locatie, dus vragen en vragen. Op plusminus 500 meter van het hoofdgebouw. Ik was de enige Farang en de procedure duurde ongeveer 20 minuten.

Ingezonden door Farang

4 reacties op “Lezersinzending: Nieuwe locatie S.S.O (Social Security Office) in Chiang Mai”

 1. KeesP zegt op

  Ben daar een maand geleden geweest, na verteld hebbende wat ik kwam doen, werd ik keurig begeleid naar de office aldaar. En ja ook ik was de enige farang op dat moment, en alles netjes en snel afgehandeld.

 2. Rob zegt op

  Bestaat er een lijst met adressen van alle SSO’s in Thailand. En zo, waar kan ik deze vinden?

 3. Tino Kuis zegt op

  Hier:
  https://bit.ly/3gfsuUj

 4. teun zegt op

  Is al 2 jaar het geval.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website