In Lampang is genoeg te doen. Iedere zaterdag en zondagnamiddag is er een zeer mooie en aangename markt met lekker eten en plaatselijke kunstenaars. In het toeristenbureau kun je tijdens de week gratis fietsen huren.

Uit eten gaan in “Aroy One Baht“ is een belevenis. Het is er zeer druk en toch verloopt alles er perfect. De chef runt de open keuken zoals een sterrenchef, hij leidt en dirigeert. Een plezier om naar te kijken.

Vanuit Lampang kun je ook nog naar de “Wat Chaloem Phrakiat Phrachomklao Rachanuson” dit zijn verschillende kleine tempels die boven op de rotsen staan. Zeer mooi. Wij zijn er naar toe gereden met de scooter.

Er is een kleine inkom te betalen maar daarvoor rijden ze je een stukje naar boven waar je dan verder wandelt via trappen. Toen wij het bezochten waren we de enige westerse toeristen.

Ingezonden door: Marina


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Lezersinzending: Lampang, wat kun je er nog meer doen?”

 1. Francois Nang Lae zegt op

  De markt op zaterdag en zondag is een avondmarkt, die om ongeveer 17:00 uur begint. Veel relaxter dan de night market in Chiang Mai. Op vrijdagavond is er een nóg leukere markt in de oude wijk Tha Ma O

  Waar Aroy 1 Baht een leuke tent voor avondeten is, moet je voor de lunch echt bij Mukda Noodle zijn. Dé lunchplek voor de locals (en voor ons). Sluit om 14:30 uur.

  De genoemde tempel is nog wel een flink stuk rijden, maar zeer de moeite waard. Afgelopen zomer moest er helaas naast de 80 baht om je naar boven te brengen ook ineens 200 baht toegang tot het nationale park betaald worden. Daar kwam de bezoeker pas achter toen hij al in het busje naar boven zat. Nog steeds heel betaalbaar, maar het was netter geweest om dat meteen al te vermelden.

 2. PaulW zegt op

  Leuk die intro’s over Lampang. Ik ga er zeker binnenkort eens een paar daagjes heen. Lijkt me een prima plek om met een mountainbike te verkennen. Als er mountainbikes te huur zijn. Maar dat zoek ik wel uit.

  • Francois Nang Lae zegt op

   Dan is Riverside Guesthouse the place to be. Een van de oudste guesthouses in de stad. Vlakbij de weekend-avondmarkt en bij Aroy 1 baht. Niet superdeluxe, maar sfeervol, schoon en een hele aardige staf. http://www.theriverside-lampang.com/


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website