Lezersinzending: Insuline kopen in Bangkok

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
17 januari 2018

Ook als medisch specialist kan het je overkomen dat je voor alle zekerheid, een insulinepen wilt kopen. Op dit blog had ik gelezen dat het een tijdrovende bezigheid kon worden.

Meestal kan ik toe met Insulatard, maar het tijdsverschil maakt meer Novorapid nodig dan ik bij me had. Terloops vroeg ik bij wat apotheken in een TescoLotus complex. Zaken zoals Boots en Watson (=Kruidvat) zijn drogisterijen met een piepkleine afdeling voor recepten. Die hebben geen koelkastjes om insuline te bewaren en er is geen vraag trouwens. Soms kunnen ze wel vertellen waar je wel terecht kan.

Ik trof bij Central Chidlom een apotheker, die me het adres van een apotheek tegenover het Rode Kruis Ziekenhuis opgaf, waar ik de Novorapid vlot kreeg (zakje ijs erbij). Let wel: de apotheker in Central waarschuwde vooral niet naar een ziekenhuis te gaan. ‘Dat gaat u veel tijd en geld kosten’. Dat leidde ik ook af uit het eerdere bericht in Thailandblog.

Ingezonden door Dr Kim


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersinzending: Insuline kopen in Bangkok”

  1. bert van liempd zegt op

    Ik koop het al jaren bij Farma Choice in Chiang Mai geen enkel probleem. De beste plaats voor al je medicijen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website