Lezersinzending: Leestip voor Gay’s

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: , , ,
9 juli 2018

Beste bloglezers, en hierbij richt ik met name op onze gay-lezers. Na het lezen van het boek “For the love of money” door Danny Carson, kan ik niet anders dan dit onder jullie aandacht brengen.

Bij mijn recente vakantie in Thailand met o.a. een altijd weer heerlijk bezoek aan Pattaya, kreeg ik dit boek onder ogen bij de “The Venue, Showbar” in Jomtien Complex, alwaar het geadverteerd werd. Zeker voor de wat frequentere Gay Thailand ganger een feest van herkenning, met een humoristische en beslist realistische beschrijving van de commerciële zijde van het Gay beach- en uitgaansleven in Pattaya/Jomtien. Voor een ieder die het niet onprettig vindt een Engelstalig boek te lezen, een goede tip.

Koop het aan de bar van The Venue, dat ook zeker, voor meer dan alleen het aanschaffen van dit boek, de moeite van een bezoekje waard is.

NB. het boek heeft geen ISBN nummer.

Veel lees plezier!

Ingezonden door Paul

 


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Lezersinzending: Leestip voor Gay’s”

  1. bob zegt op

    U laat een zwarte kopie tekst achter met daarop een barcode die begint met 978 en dat is een fictief land oftewel een ISBN. Helaas maar waar. De volgende 2 of 3 cijfers geven het land van oorsprong aan. In dit geval 02 of 024. Zo zijn de regels.
    En ik kan het weten want ik ben een ex. uitgever.

    Waarom vermeldt u de prijs van de uitgave niet?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website