Huisjes kijken van lezers (6)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
19 januari 2022

Wij hebben ons huis 12 jaar geleden laten bouwen in Phahuya Khiri, district Nakhon Sawan. Het is 15 m breed en 15 m diep, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toilets een grote open keuken en dito woonkamer, alles met airco.

Gebouwd is er met beton en later beplakt met hardhout. Buiten is een groot terras met een waterval langs de muur. Aan de voorkant hebben we een grote vijver met veel vis. Het huis ligt midden in de natuur. Water wordt via leidingen via de gemeente betrokken.

Wij verblijven hier ca 7 maanden per jaar, nu is het wachten dat we weer naar Thailand kunnen ivm de covid-19 perikelen.

Ingezonden door Ed


Beste lezer, heb jij ook een huis laten bouwen in Thailand? Stuur foto’s met wat informatie zoals de kosten naar info@thailandblog.nl en wij plaatsen het. » Laat een reactie achter


Rating: 4.96/5. From 27 votes.
Please wait...

14 reacties op “Huisjes kijken van lezers (6)”

 1. GeertP zegt op

  Wat een prachtig huis Ed met je eigen visstek voor de deur,wat moet jij een gelukkig man zijn.

 2. Pieter zegt op

  Prachtig, alweer een Gigantisch Droomhuis in het mooie land van de Glimlach.

  Pieter

 3. BS knoezel zegt op

  Mooi huis. Ziet er artistiek uit.

 4. Joop zegt op

  Goedendag Ed,

  Dit is nog eens een prachtig huis in een prachtige omgeving … ik hoop dat je snel er weer heen kunt.

  Groetjes Joop

 5. Jan Hendriks zegt op

  Een idyllische lokatie voor een in de natuur passend rustiek aandoend heerlijk huis Ed.
  Ik hoop dat jullie er nog vele jaren van kunnen genieten.

  Jan.

 6. Zwarte jef zegt op

  Dit is wel een droomhuis..ik begrijo wel niet waarom je 3 toiletten nodig hebt als je maar 2 slaapkamers hebt. Dan ben je toch maar met vier personen? Het huis is ook zeeeeer groot 15×15 voor maar enkele kamers. Dat zijn dus wel grote kamers! Ook leuk is de grote vijver voor de deur. Echt een mooie droom! Tophuis.

  • Ed zegt op

   Jef, bedankt voor de complimenten, de derde toilet hebben wij voor eventueel bezoek, zodat ze niet door de slaapkamers naar de badkamers hoeven, vandaar.

  • sjaakie zegt op

   Niet bekrompen en zwart denken Zwartje Jef, lekker ruim bemeten slaapkamers, nog wat andere kamers, keuken, bijkeuken, vul maar in, heb je misschien zelfs een sauna, binnenzwembad, etc.
   Wat denk je van een buitentoilet voor je visite?

 7. PRATANA zegt op

  marcel1965@gmail.com

  WOW,
  echt knap en die vispoel vlak voor de deur, mijn vraag heb je niet teveel last van de muggen daardoor?
  maar ze mag er zeker zijn dat mooie huis!

 8. Ronald zegt op

  Prachtig huis.
  Zou uw genegen zijn om mij de prijs te kunnen zeggen indien uw verkoopt of evt verhuurt voor langere termijn?
  Ik woon in thailand,Sattahip, en ben nu op zoek naar een huis in rustige omgeving ,te koop of te huur ,voor mij ,vrouw en drie kleine kinderen.
  Ook als uw wat interesants weet voor ons ben ik zeer geintereseert.
  mvg Ronald

  • Ed zegt op

   Ronald bedankt voor uw compliment, wij hebben momenteel geen plannen om ons huis te verkopen of evt. te verhuren, daar de moeder van mijn vrouw bij ons inwoont en bij onze afwezigheid mijn Thaise zwager het onderhoud en verzorging doet.
   De omgeving waar wij wonen is inderdaad een rustige omgeving en er staan er best wel optrekjes te koop. Wij wachten echter op het moment dat de grenzen weer vrij zijn om er zonder al te veel restricties terug te kunnen keren naar ons verblijf.

  • Pieter, zegt op

   Hallo Ronald,

   Ik zag je oproep om zoiets dergelijks als huis nr. 6 aan te kopen, en ons huis voldoet ruimschoots aan deze gestelde hoge eisen’ Ik ben de eigenaar van huizenkijken nr 2 op dit Thailandblog.nl. Ons huis (3 etages en 24 meter lang en 10.40 breed) telt 3 etages met een vrijstaand bijgebouw (15 x 10 meter met dakterras) wat nu de keuken is, ter grootte van een restaurant, met twee toiletten (man/vrouw) en met een trap naar boven voor het dakterras met een grote separate ruimte geschikt als extra slaapkamer of bar/fitnesgelegenheid. Met een loopbrug verbonden naar het grote pand, met een zeer luxe woonkamer 12 x 8 meter en een aansluitend balkon van 25 M2 en op dezelfde verdieping met een 2e en 3e trappenhuis een zeer grote slaapkamer met naastgelegen bandkamer. Zo ook op de begaande grond en de 3 etage’ Het huis (..) is en Mega multifunctioneel pand (Hollywood Woning met Hotel allure) Gebouwd op basis van Design Exclusive Japanese style a sense of Zen-like simplicity (Sakurayama-Architects). Dit architectonische nieuwe pand is gelegen op een A-locatie met uitzicht over een prachtig natuurmeer (bestemmingsplan) in de stad Udon Thani met de scholen om de hoek met vele golfbanen en een universiteit en alle gemakken en voorzieningen) en bied vele mogelijkheden. Met een parkeergelegenheid voor 10 auto’s. Plus een automatisch elektrisch te openen hek van 6 meter. En eenvoudig en betaalbaar is uit te breiden waarbij bij de bouw rekening is gehouden om nog eens 7 extra (slaap)kamers bij te maken, en een receptie /kantoor. Zodat er in het totaal 10 (slaap) kamers gerealiseerd kunnen worden of 3 aparte losse woonetages’ Dit is bewust gedaan omdat nieuwe mensen/eigenaars, nieuwe eisen hebben’ en dit zelf betaalbaar kunnen indelen’ ook ideaal voor appartementen verhuur of kamer vrij’. Ik bied een mogelijkheid om een bestaande woning in te ruilen en anders is de verkoopprijs mooi en netjes gehouden voor maar 8.9 miljoen Bath zonder inruil’ Kortom een opgemaakt bedje’ Alle info te vinden op huisjeskijken nr. 2 van deze serie’ of E mail pdsmit5@hotmail.com voor vele foto’s en verdere uitgebreide info’

 9. sjaakie zegt op

  @Ronald, ik weet wat interessants te koop, eventueel te huur, een heel fraai ruim gezinshuis in de directe, rustige omgeving van Sattahip.
  Mail mij op: voorextracontact@gmail.com en ik stuur u de details en foto’s graag toe.

 10. PaulW zegt op

  Dir vind ik nou een prachtig huis. Heel fraai. Precies mijn smaak.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website