Huisjes kijken van lezers (12)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
25 januari 2022

Harrie stuurde foto’s van zijn huis in Surin waar hij woont met zijn vrouw. Er is een verdieping op een bestaand huis gezet voor haar zoon met zijn gezin.

Op de begane grond woont Harrie met zijn vrouw. Kosten: 10.000 euro.


Beste lezer, heb jij ook een huis laten bouwen in Thailand? Stuur een foto met wat informatie en de kosten naar info@thailandblog.nl en wij plaatsen het. » Laat een reactie achter


Rating: 4.27/5. From 15 votes.
Please wait...

4 reacties op “Huisjes kijken van lezers (12)”

 1. Eric H zegt op

  voor degene die denken miljoenen kwijt te zijn, je ziet het hier een goed voorbeeld hoe het prima kan.
  Harrie perfect gedaan, je hebt een leuk huis wat prima voldoet in Thailand.
  no nonsens en praktisch

 2. PEER zegt op

  Goed gedaan Harrie,
  En nu maar te hopen dat we snel weer naar Thailand mogen reizen zonder quarantaine, wel gezond getest en weer welkom geheten door de Thai.

 3. UbonRome zegt op

  Net en landelijk… ik ben nog niet zo ver… op ditmoment huren we nog, we zijn net begonnen maar ook wij gaan low profile bouwen, voorlopig gelijkvloers (b.g.) en meer stappen plan, eeast een woon slaap eet en badkkamr en keuken later nog hier and daar uitbreiden met eigen kamer voor de kids en een wek ruikte voor de kapsalon van mijn lief.
  ik zal t.z.t. wel wat foto’s maken om hier te delen, op dit moment zijn aleen nog de kiepwagens met zand aan t rijden om de plek waar t huis komt wat op te hogen.

  Groet,
  Erik

 4. Otnie zegt op

  Heerlijk idee


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website