Huisjes kijken van lezers (19)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
18 november 2023

Mijn huis is 12 jaar geleden gebouwd op 520 vierkante meter en heeft 4 slaapkamers, 5 badkamers, een woonkamer van 114 vierkante meter, binnen en buiten keuken op 2 rai grond.

Kosten voor het huis, zonder de grond op 10 km van Udon Thani, 2.600.000 Baht, wat toen heel goedkoop was. Wordt nu momenteel rond de 6.000.000 voor gevraagd!

Ingezonden door Edmond


Beste lezer, heb jij ook een huis laten bouwen in Thailand? Stuur een foto met wat informatie en de kosten naar [email protected] en wij plaatsen het. 


 

7 reacties op “Huisjes kijken van lezers (19)”

 1. Henri zegt op

  Het ziet er echt mooi en keurig verzorgt uit Edmond. Maar 5 badkamers is dat niet een beetje overdone.
  Ik neem aan dat je geen gemeentelijk badhuis wou gaan oprichten. Het zal voor jou zijn reden wel hebben, wie ben ik om daar een oordeel over uit te spreken. Mooie fotoś geven een goede indruk van het geheel, lijkt wel een klein landgoedje. Wel onderhoud, maar goed dat houd je bezig. Nog even iets over de prijs, wat je twaalf jaar geleden kocht en nu volgens jouw idee een bepaalde prijs waard is, kan wellicht kloppen.
  Maar vergeet niet een prijs is pas een prijs als je voorgenomen bedrag op je bankrekening wordt bijgeschreven. Je hebt prachtige randvoorwaarden gerealiseerd om een goed en gelukkig leven te leiden, alles in onze westerse samenleving wordt in geld uitgedrukt maar het geluk zit in de dagelijkse kleine dingen. Wens je nog een lange en gelukkige periode in je mooie woonomgeving.

  • Pieter, zegt op

   .
   Ja Henri, overal ter wereld worden de prijzen van grondstoffen en arbeidsloon duurder’ Mijn eigen huis (huisjes kijken van lezers nummer 2) heb ik 2 jaar over gedaan om het zover te krijgen. En een beetje bouwkavel in een grote stad (wat meestal postzegels zijn van 50 tot 75 m2) worden bijna onbetaalbaar! Dus moet je de totaalprijs berekenen’ Mijn eerste woning was 13 jaar geleden ook nog betaalbaar maar dat is tegenwoordig wel anders, als ik de tegenwoordige verkoopprijzen bekijk’ in Thailand en vooral wereldwijd’

   Pieter

 2. piet zegt op

  Ziet er prachtig uit mooi ruim perceel
  als je kijk met het oog op een investering , zoals je beschrijft
  Zal wel goed zitten
  Zie wel dat je de regenwater nog in oude thai styl heb gekozen.
  Staan beter dan nieuwe typen regenwater vaten.
  Je kan er evt nog mooie tulpen opschilderen ,geeft een Hollands tintje
  gr

 3. Kees zegt op

  Edmond. Mooi huis en in een mooie omgeving.
  Weet jij toevallig ook mensen die hun huis voor een maand willen verhuren? Ca feb 2019. Mijn vrouw en ik willen in Udon Thani of omgeving een maandje proefwonen om te kijken hoe het bevalt. Uiteindelijk is de bedoeling dat wij emigreren.
  Groet

 4. Ed & Noy zegt op

  Mooi huis, smaakvol ingerichte tuin.

 5. Hans v. Mourik zegt op

  Dit is geen huis meer,maar een. paleis,

 6. JanHo zegt op

  Vraag ik heb een bericht gelezen van iemand die gedurende de bouw van zijn huis muren heeft laten bouwen met een spouw er tussen om de warmte buiten te houden. Wie kan mij daarop wat meer informatie geven.

  vast bedankt, JanHo.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website