Eerste indruk Thailand vakantie in Corona tijdperk (lezersinzending)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Lezersinzending
Tags: ,
9 februari 2022

(1000 Words / Shutterstock.com)

Op 28 januari vertrokken met mijn Thaise vrouw met KLM. Inchecken op Schiphol ging heel snel, was ook niet druk. In het vliegtuig was het ook niet druk en wij konden beiden languit liggen tijdens de vlucht.

Aankomst in Bangkok ging allemaal heel voorspoedig en na één overnachting in Novotel airport hotel konden wij onze reis voortzetten. Het was alweer 3 jaar geleden was dat wij in Khao Yai zijn geweest voor familiebezoek.

Wat er veranderd is door COVID? Best wel veel moet ik zeggen. Thai zijn voorzichtig geworden en lopen ook niet meer de deur plat voor een gezellig praatje of drankje. De 3e prik is bij deze dorpelingen niet populair en ze zijn enigszins bang voor de derde.

Scholen zijn wel open maar niet alle ouders laten hun kinderen naar school gaan bang voor COVID. Na constatering van een besmet kind of leraar gaat de hele school minimaal een week dicht.

Voor ons nog 7 weken genieten, want dat is het voor ons nog steeds, ondanks COVID.

Ingezonden door Alex

1 reactie op “Eerste indruk Thailand vakantie in Corona tijdperk (lezersinzending)”

  1. frank h vlasman zegt op

    Ik hoop op een verder verslag van jouw verblijf verder .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website