Je maakt van alles mee in Thailand (118)

Door Redactie
Geplaatst in Leven in Thailand
Tags: ,
9 april 2022

Over mannen, die in Pattaya de bloemetjes buiten zetten, valt heel wat te vertellen. Dat mag genoegzaam bekend zijn, want het is vaak genoeg onderwerp geweest van verhalen op dit blog. Theo Tromp voegt daar een opmerkzaam avontuur aan toe. De moraalridders onder ons moeten dit verhaal maar niet lezen, want de inhoud is 18+ en zeker niet geschikt om aan uw kinderen voor te lezen voor het slapen gaan.

Dit is het verhaal van Theo Tromp

Sex on the Beach

Het is ongeveer 13 jaren terug dat ik met een Thais vriendinnetje Pong, die werkte als Gogo danseres in The Angelwitch in Pattaya, een paar keer de nacht doorgebracht heb. Ik had haar twee jaar daarvoor leren kennen toen ik met mijn echtgenote daar was. We namen haar elk jaar een paar weken mee op rondreis door Thailand. Eerst met de gedachte dat ze een mooie gids was, maar later om haar meer dan Udon en Pattaya te laten zien. Nu kwam ik altijd wat meer in Thailand dan mijn ex-vrouw, omdat die nog moest werken. Maar Pong was de vriendin van ons beiden en we hebben er heel wat mee beleefd.

Maar goed, ik was die avond alleen – Pong moest werken – en ging maar eens wat drinken in de Beer Garden aan het begin van Walkingstreet. Neem plaats aan de bar en bestelde een biertje, naast me zitten twee dames met elkaar te babbelen. Ze hebben duidelijk wel wat gedronken en de sfeer was goed tussen hun. Als de ene opstaat, zeggen ze elkaar gedag en draait de andere zich om, om zich waarschijnlijk tot mij te wenden. Dit doet ze echter zo onstuimig dat ze me een stoot geeft en ook mijn bier omstoot.

Dus ik zeg “wat doe je me nu, heb je niets gedaan en je begint me al te slaan en gooi je ook mijn bier om”. Ze roept de bartender en bestelt een nieuw bier voor me en voor haar bestelt ze een cocktail “Sex on the Beach”. Ze stelt zich voor met Fon en ach, ik ben niet achterlijk, uiteindelijk kwam ik voor wat vertier en ging ervan uit dat de rekening op mijn Bin ging. Echter ze pakte hem eruit en deed hem bij haar in de beker.

Quasi belangstellend vroeg ik of Seks on the Beach nu lekker is. Ze verzekerde mij, dat het nog veel lekkerder was in bed. Daar heb je niet zo veel last van het zand. Dus de stemming was gezet. Nadat ik mijn biertje op had bestelde ik dus maar twee Seks on the Beach en we hadden een leuk gesprek. Ik had haar verteld van mijn vriendin en echtgenote, waar ik regelmatig mee naar Pattaya kwam.

We besloten de Walkingstreet op te gaan, dus “check bin” maar de rekening was voor haar. Ik dacht, dat pakt ze later wel terug. Na een aantal Gogo’s, bijna nam ze nog een danseres mee, belandden we uiteindelijk toch samen in mijn condo.

Het werd een onstuimige nacht, maar na een tijdje gaf ik haar toch maar even een Toy om mee te spelen. Echter dat was niet geheel naar haar zin, dus ik moest ook zelf weer aan de slag. Rond 11 uur in de ochtend vroeg ik toch om mijn kamer te verlaten, want ik wilde echt wel even een oog dichtdoen.

Ze vroeg of ze terug mocht komen, maar ik vertelde, dat ze maar gewoon weer naar de Beer Garden moest gaan. Toch integreerde ze me en rond 17 uur ging ik weer naar de Beer Garden. Vroeg aan de bar of zij haar hadden gezien. Nee, ze was er niet. Als ik een tijdje daar zit, zie ik, dat zij er wel was, want zij vertrekt met een andere vrouw en twee mannen. Dus zij is onder dak. Ik wilde het zelf niet te laat maken, want ik wilde toch wel even van de korte nacht bijkomen. Het is rond middernacht en wordt er op de deur geklopt en ja, warempel, daar is ze weer. Ze vraagt of ze bij me binnen mag komen en ik antwoord als een grap: “Ja, maar dat kost je wel 100 baht”.

Okay zegt ze en geeft me 100 baht en ik laat haar binnen. Ik vertelde wel, dat mijn vriendin ook nog kwam. “No Problem” en ik dacht, dat wil ik dan wel eens zien. Nu, het werd een geweldig wilde nacht met ons drieën. Van slapen kwam er weer niet veel, maar ook de volgende dag was ze weer aan de deur, ze had het briefje van honderd al in haar handen.

De dames konden ook goed met elkaar opschieten, maar mijn vriendin Pong zei dit wordt nog je dood. Uiteindelijk heeft Fon mij een kleine 2 maanden dagelijks 100 baht betaald om bij mij te overnachten en mij aan het werk te zetten. Fon en Pong maakten samen ’s morgens het bed weer op. Een geweldige tijd beleefd, al waren er wel Nederlanders, die het mij kwalijk namen, dat ik haar liet betalen voor het “slapen”

Toen vertelde ze mij, dat we er mee moesten stoppen, want haar Franse vriend kwam en die wilde met haar trouwen. We namen afscheid en daarna heb ik haar nooit meer gezien.


» Laat een reactie achter


Rating: 3.96/5. From 28 votes.
Please wait...

10 reacties op “Je maakt van alles mee in Thailand (118)”

 1. Osen zegt op

  hahaha, die laatse zin. Typisch Thailand!!

 2. Bert Vos zegt op

  Sorry hoor, maar hier geloof ik niets van. Een barmeisje dat jou 100 bath betaalt om bij je te mogen slapen en extra benefits. Maar het is wel een grappig verhaal.

  • Jasper zegt op

   Ook Thaise vrouwen kennen gevoelens van verliefdheid.

   Beste vriendin van mijn vrouw is zelfs gescheiden van haar (vaak afwezige) amerikaanse rijke echtgenoot omdat zij viel voor een jonge Nederlandse duikinstructeur op Koh Chang. Jongen had geen cent te makken, zij moest zelfs “bijbeunen” om ook hem te onderhouden.

   Dus ja, best geloofwaardig.

  • PEER zegt op

   Nee hoor, dat kan best kloppen want ook in Nederland wordt er voor goede kwaliteit meer betaald dan gemiddeld, en Theo zal wel met “kop en schouders” boven de middenmoot uitsteken.
   Dat “kop en schouders” mag je ook plastisch beredeneren.

  • theoweert zegt op

   Ja geloof kan ik je niet geven, maar ook onder Thaise vrouwen zijn net zoals o.a. bij Nederlandse, Duitse, Tsjechische vrouwen, die er niet genoeg van krijgen. Maar het ging niet over de belevenissen in die landen, maar over Thailand.

   Natuurlijk begon het als grap, maar ze vond het blijkbaar erg leuk, en waarschijnlijk betaalde haar toekomstige Franse man de kosten. Ze had bij mij al zo een overnachtingsplaats, een tweede vrouw want ze was ook bi. Voor mij was het hard werken, laat maar rustig zeggen topsport en weinig slapen, dat kon ik als ze weer in de middag op jacht was voor de avond.

   Maar blijkbaar hielden sommige mannen meer van voetbal, drinken en vergaten dan dat er nog wat topsport gedaan moest worden. Dus stond ze ‘s nachts weer voor mijn deur. Trouwens de dames konden het ook goed met elkaar vinden en de foto’s konden er natuurlijk niet bijgeplaatst worden. Maar kan je verzekeren, dat het wel soms niet bij twee bleef. 🙂

 3. keespattaya zegt op

  Daar heb ik ook wel eens over gedroomd. Helaas is het bij dromen gebleven en heb ik in Pattaya altijd de dame moeten betalen. Wel een leuk verhaal.

 4. Geertg zegt op

  Was in ieder geval een goedkope gezellige overnachting voor haar.

 5. Philippe zegt op

  ik geloof het verhaal … Zeer zeker indien je een mooie stulp hebt met privé zwembad, airco, goed bed en ontbijt … en geen klant ! …. en uiteraard Kamasutra onder de knie hebt 555

 6. frans zegt op

  Ik geloof het ook hoor.

  Wanneer je zoiets zelf nooit hebt mogen beleven en je het jezelf ook niet goed kunt voorstellen, betekent dat niet dat het onwaarschijnlijk is 😉

 7. Eli zegt op

  Het is natuurlijk een geweldige startzin/binnenkomer jouw eerste woorden tegen haar.
  En of het waar is……….
  Jij en eventueel de andere die je noemt weten of het waar is.
  Wat anderen geloven doet er niet toe.
  Persoonlijk vind ik het een leuk verhaal.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website