De kustplaats Khao Lak in de provincie Phang Nga in het zuiden van Thailand is een paradijs van zon, zee en strand.

Het strand van Khao Lak (op circa 70 km ten noorden van Phuket) is ongeveer 12 km lang en nog ongerept, je kan er genieten van de prachtige turquoise wateren van de Andaman Zee.

Voor een relaxte strandvakantie zit je hier goed met een ruime keuze aan tropische stranden zoals Thai Muang Beach, Bangnieng Beach, Khao Lak Beach en Bangsak Beach. Khao Lak Beach is het meest populair, vanwege de prachtige witte stranden. Vanuit Khao Lak kan je duikexcursies maken naar de Similan- en Surin eilanden.

In een dergelijke sprookjesachtige omgeving moet je ook genieten van een al het luxe in je resort. The Sands is daarom een goede keuze. Meer dan de helft van het resort bestaat uit groene ruimtes, zwembaden en tuinen en natuurlijk vrijwel direct aan het strand.

De gastenverblijven zijn ruim en je voelt je er direct thuis. Er is op het resort een groot fitnesscentrum, kinderclub en er worden activiteiten zoals yoga georganiseerd. Natuurlijk ontbreekt een Spa & Welness niet, inclusief de wereldberoemde Thaise massage.

The Sands beschikt over een uitstekende restaurant en een aantal barretjes waar overheerlijke cocktails te krijgen zijn.

Meer weten: The Sands – Khao Lak

Video The Sands in Khao Lak

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/coCPKxUiiZI[/youtube]

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website