The Mövenpick Residence Karon Beach Phuket

Mövenpick, een hotelketen uit Zwitserland, is van plan om de komende jaren drie nieuwe hotels in Thailand te openen. Met deze uitbreiding in Bangkok, Chiang Mai en Koh Samui, komt het totaal aantal hotels van Mövenpick in Thailand op vijf.

Het eerste hotel in Thailand van dit bedrijf, Mövenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket, werd geopend in 2006.

De namen van de nieuwe hotels zijn al bekend:

 • Mövenpick Hotel Suriwongse Chiang Mai
 • Mövenpick Resort & Spa Mae Nam Beach Koh Samui
 • Mövenpick Hotel & Residences Bangkok.

Chiang Mai: renovatie bestaand hotel

De eerste stap van deze expansie zal de renovatie zijn van een bestaand hotel in het centrum van Chiang Mai, dit hotel zal worden omgedoopt tot het Mövenpick Hotel Suriwongse Chiang Mai. Het gerenoveerde hotel krijgt 286 kamers en is centraal gelegen in centrum van Chiang Mai, vlakbij de “Night Bazaar”. De opening staat gepland voor medio 2011.Het hotel zal onder meer beschikken over een Thais-Italiaans restaurant, winkels en een breed aanbod van wellness faciliteiten, waaronder een spa, zwembad en fitnesscentrum.

Exclusieve villa’s op Koh Samui

Het Mövenpick Resort & Spa Mae Nam Beach Koh Samui zal worden gebouwd op het Noordelijke deel van het eiland. Er komen 81 exclusieve villa’s met privé zwembad met uitzicht op de Golf van Thailand richting Koh Pha Ngan. Het resort zal vooral het hogere segment toeristen moeten aanspreken en moet eind 2011 operationeel zijn.

Mövenpick Hotel & Residences Bangkok

Het Mövenpick Hotel & Residences Bangkok komt in Phayathai in de buurt van het Victory Monument. Er komen 266 hotelkamers en suites. Het hotel zal openen in 2014 en richt zich zowel op de zakelijke reizigers als op de toeristen. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de Skytrain en ligt dicht bij de winkelcentra in Bangkok.

Al in een eerder stadium tekende Mövenpick voor een nieuw hotel in Jomtien: het White Sand Beach Resort. Dit hotel moet de deuren openen in 2013.

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Mövenpick Hotels & Resorts: drie nieuwe hotels in Thailand”

 1. Monica zegt op

  Voor iedereen die op zoek is naar een leuk hotels in Thailand om de vakantie door te brengen..

  Vlakbij het bruisende Pattaya centrum en walkingstreet en gevestigd op Beach road een relatief goedkope spik splinter nieuwe 3 ster hotel genaamd: Sea me spring hotel***, check http://www.seamespringhotel.com (de website is nog wel tijdelijk onder constructie omdat het net deze maand geopend is)

  Voor een wat luxere en rustigere vakantie adviseer ik het 4-ster Dor Shada Resort by the sea****, gevestigd aan Jomtien Beach met prive strand en niet ver van Pattaya. check de website: http://www.dor-shadaresort.com.

  Doei doei

  • Doe jij de PR en marketing voor die hotels soms? Waarom adviseer je die? Heb je er zelf ervaring mee? Kortom, iets meer info zou handig zijn, anders lijkt het op reclame.

 2. Prosper Beentjes zegt op

  Mövenpick heeft in Bangtao (Phuket) het managementcontract verkregen voor het voormalige The Palm Beach Club, sinds mei 2011. Dit resort werd omgedoopt naar Mövenpick Residences Bangtao Beach. Raar, maar ik vind hier online nauwelijks iets over terug, terwijl ik er eergisteren nog een werkbezoek aan gebracht heb…

  • dany hargot zegt op

   Beste Prosper,
   Graag zou ik willen weten of U meer weet inzake Movenpick Bangtao Beach Hotel of een ander Hotel in Phuket (Patong),om een job te vinden.
   Ben vijftalig en horeca. Ben meerdere malen in Patong geweest als toerist,doch in januari 2013 verkas ik voorgoed en zoek dan een job.
   Bij voorbaat dank voor een antwoord.
   Groetjes,Dany.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website