Thailand heeft vier hotels in de top 100 van beste hotels ter wereld volgens de lijst van Insiders’ Select™ van Expedia. De lijst is een wereldwijde ranking van hotels over de hele wereld die verschillende accommodaties aanbieden en variëren in aantal sterren voor de classificatie.

In de lijst van dit jaar zijn 650 hotels opgenomen die gevestigd zijn in meer dan 450 steden verdeeld over 70 landen. Hotels op de ranglijst worden beoordeeld op een aantal factoren, de belangrijkste daarvan is de score van meer dan één miljoen geverifieerde recensies van reizigers uit 2012.

De Insiders’ Select™ lijst helpt reizigers te kiezen voor het juiste hotel in de door hen gekozen bestemming. Met behulp van de beoordelingen op het gebied van gastvrijheid en kwaliteit krijgen reizigers een goed totaal beeld van de hotels.

Top 3

Nummer één op de wereldwijde lijst is dit jaar het 5-sterren hotel One&Only Palmilla Resort in San Jose Del Cabo, Mexico. Het hotel werd op de voet gevolgd door Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort in Costa Rica. Het Marrol’s Boutique Hotel in Bratislava eindigde op de derde plaats.

Thailand

Het hoogst genoteerde hotel in Thailand is de lebua at State Tower Thailand in Bangkok op plaats 38. Gevolgd door Oriental Residence Bangkok (51), VIE Hotel Bangkok (92) en Buri Rasa Village op Koh Samui (99).

Meer informatie: www.expedia.com/insidersselect

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website