Avani hotels, het nieuwe merk van de Minor Hotel Group, heeft haar 248 kamers tellende hotel aan de oever van de Chao Praya rivier in Bangkok geopend.

In het Avani Riverside Bangkok Hotel, moeten gasten inchecken bij de open lobby op de 11e verdieping, die naadloos overgaat in een lounge, vergaderruimte, chill-out zone en een restaurant, allen met een fantastisch uitzicht op de majestueuze rivier.

Op de top van het 26 verdiepingen tellende gebouw is een restaurant en bar met buitenzitplaatsen, een DJ hoek en een open keuken. Er is ook een buitenzwembad op het dak. Het hotel heeft verder vergaderzalen, een fitnesscentrum en een spa.

Avani ligt naast een andere hotel van de Minor group, de Anantara Riverside Bangkok.

Meer informatie en boeken: avani-riverside-bangkok-hotel

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Avani Riverside Bangkok – een nieuw hotel aan de Chao Praya rivier”

 1. carla zegt op

  Ik ben hier in mei al geweest verbleef in het daarvoor gelegen annatarra resort en spa .
  Het is een geweldig luxe ingericht hotel met winkelcentrum en daar zijn weer veel restaurantjes . De ontbijt ruimte en de restaurants hebben alle uitzicht op de rivier . een kamer hebben we toen niet gezien .
  Er verbleven in mei al gasten wegens overboeking anantarra .
  Het zwembad ligt op de bovenste verdieping ook heel luxe maar er is geen tuin , .Maar wel met veel luxe gebouwd .We hebben lang gekeken heo ze zo iet moois neer kannen zetten .(de bouw heeft 4 jaar geduurd )
  Ik heb de prijzen vergeleken en ik vond het erg goedkoop in vergelijking met het zuster hotel ervoor als je veel weg bent zou ik zeker hier voor kiezen . Wil je veel bij het zwembad zijn en ook van het hotel genieten zou ik voor het naast gelegen kiezen omdat het een grootte tuin heeft .Je kunt wel van het enen naar het ander hotel lopen (50 meter)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website