Het Sport & Play Project in Zuid-Thailand is een project van One World Play om ultra-duurzame One World Futbols ballen, die nooit een pomp nodig hebben en nooit plat gaan, aan te schaffen.

Star Sports Academy is een non-profit organisatie, gevestigd in Lam Phlai – Thailand en heeft hoofdzakelijk in het zuiden van Thailand projecten voor gehandicapten, wezen, armen en minderbedeelden door het faciliteren en creëren van sportmogelijkheden.

Er zijn One World Play voetballen nodig omdat de ondergrond waar kinderen in Zuid-Thailand spelen, zeer ruw en hard is. Standaard voetballen worden daardoor zeer snel onbruikbaar, waardoor kinderen niet meer kunnen spelen. One World Futbols gaan veel langer mee en de kinderen kunnen er zo veel langer mee spelen.

Help ons een verschil maken en ondersteun onze campagne vandaag!

Hoe kan je helpen?

Via het Give Balls programma kunt u een One World Futbol kopen voor $ 25 USD die aan de Star Sports Academy wordt toegekend. Als u een One World Futbol voor uzelf wilt kopen en daarmee deze campagne wil ondersteunen, is het Buy One, Give One programma geschikt voor u.

Meer informatie: www.oneworldplayproject.com/campaign/sport-play-project-southern-thailand/


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website