Maarten Vasbinder woont in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij voorheen grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers die in Thailand wonen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals:

 • Leeftijd
 • Klacht(en)
 • Voorgeschiedenis
 • Medicijngebruik, ook supplementen etc.
 • Roken, alcohol
 • Overgewicht
 • Eventueel laboratoriumuitslagen en ander onderzoek
 • Eventueel bloeddruk

Foto’s en bijlagen kan je sturen naar info@thailandblog.nl dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Beste Maarten,

Mijn zoon is eind 2021 tegen mijn wil en zonder dat ik het wist tegen Corona gevaccineerd, 2 maal Pfizer, omdat hij graag wilde reizen. Hij heeft tegenwoordig geen enkele klachten, maar toch maak ik mij zorgen over eventuele neveneffecten, waarover allerlei verschrikkelijke verhalen de ronde doen. Een aantal van mijn vragen blijft onbeantwoord en daarom richt ik mij tot u.

Op welk moment kan ik er zeker van zijn dat de vaccinaties zijn uitgewerkt, de spike-eiwitten niet meer werken en het immuunsysteem is hersteld? Zijn er testen waarmee artsen kunnen constateren dat mijn zoon geen bloedstolsels heeft of een aanzet tot myocarditis? Wat te doen als zoiets wel gediagnosticeerd wordt?

Een tijdje geleden heb ik gelezen dat Ivermectine zou helpen om weer naar de toestand van voor de vaccinaties terug te keren. Verder las ik gisteren, dat CDS, Chlorine Dioxide Solution, een middel (legaal gebruikt in Honduras en Bolivia) blijkt te zijn, dat 99.3 procent genezing scoort.

Kunt u mij verder helpen?

Bij voorbaat hartelijk dank,

J.

*****

Beste J,

Er zijn heel veel vragen over de bijwerkingen van de vaccins. Over de korte duur weten we nu het één en ander. De lange duur blijft een open vraag.

Het slechte nieuws is, dat het mRNA van de vaccins is aangetoond in lever preparaten post-mortem, waar het als DNA in onze genen is ingebouwd. Bij die mensen blijven de spikegif fabriekjes dus draaien. Ook bij de vector vaccins van AZ en Jansen is zoiets aangetoond.

mRNA van de vaccins kan vaak nog tot een half jaar na injectie worden aangetoond. Waarschijnlijk zal die periode langer zijn. De pathologie gaat langzaam. Normaal door onze cellen gemaakt mRNA heeft een levensduur van zo’n 20 seconden. Daarna wordt het water opgelost (gehydrolyseerd).

Het goede nieuws is, dat het bij de meeste gevaccineerden niet zo’n vaart zal lopen, hoewel we dat pas over een jaar of 15 zeker zullen weten.

Inderdaad zijn er berichten, dat Ivermectine kan helpen, om de bijwerkingen te verminderen. Dat wordt onderzocht. Belangrijk is, alles te doen om de schade te beperken door ondersteuning van het immuunsysteem met de juiste vitaminen en supplementen, zoals Vitamine C, D3, K2, Zinc etc. Het gevaar van sommige supplementen en vitamines is een overdosis. Vraag daartoe advies aan uw arts.

Het meten van de stolling, in het bijzonder fibrinogeen een D-Dimer, geeft een indicatie voor stollingsafwijkingen.

Voor het overige moeten we afwachten en elk nieuw gebrouwen vaccin argwanend tegemoet treden. Dat geldt ook voor nieuwe en vele oude medicijnen. Het voordeel van de hele covid hoax is dat we kritischer zijn gaan kijken naar de farmaceutische industrie, die vooral op gewin uit is en niet op het welzijn van de medemens.

Myocarditis kan ook worden aangetoond met de volgende testen:

 • MRI (magnetic resonance imaging).
 • Heart biopsy.
 • PET (positron emission tomography) scan.
 • Chest X-ray.
 • Cardiac catheterization.
 • ECG/EKG (Electrocardiogram).
 • Echocardiogram.
 • Blood tests.

Over chlorine dioxide weet ik niet zoveel. Wel heb ik gezien dat er onderzoek naar wordt gedaan. Uiteraard wordt dat allemaal gebagatelliseerd door zogenaamde wetenschappers die goed worden betaald door de industrie. Soms denk ik wel eens dat kwakzalverij beter is, dan de dagelijkse hoeveelheid gif, die door de pharma industrie over ons wordt uitgestrooid, maar daarmee doe ik tekort aan de vele uitstekende medicijnen die er ook zijn.

Laten we hopen, dat het bij een flinke sisser blijft.

Vriendelijke groet,

Dr. Maarten

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is daarbij van belang dat je de juiste informatie geeft (zie lijstje bovenaan de pagina).

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website