Maarten Vasbinder woont in de Isaan. Zijn beroep is huisarts, een vak dat hij voorheen grotendeels heeft uitgeoefend in Spanje. Op Thailandblog beantwoordt hij vragen van lezers die in Thailand wonen.

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is van belang dat je de juiste informatie geeft zoals:

  • Leeftijd
  • Klacht(en)
  • Voorgeschiedenis
  • Medicijngebruik, ook supplementen etc.
  • Roken, alcohol
  • Overgewicht
  • Eventueel laboratoriumuitslagen en ander onderzoek
  • Eventueel bloeddruk

Foto’s en bijlagen kan je sturen naar [email protected] dat alles kan anoniem, je privacy is gewaarborgd.


Beste Maarten,

Sinds 1992 heb ik hartproblemen (angina pectoris) en veel problemen gehad. Op jouw advies (13 sept 2018) medicijnen gewisseld van bètablokker naar calcium chanel blokker. Er ging een wereld voor mij open! Ik kan nu weer traplopen en ik heb geen pijn op de borst meer, zelfs niet wanneer ik 6 etages binnen 1 minuut klim.

Dit wil ik ook nog kwijt: Ik ben altijd verwondert betreft jouw standvastigheid tegen Corona vaccinatie. Het geeft mij veel steun mij te blijven weren tegen vaccinatie en te vertrouwen op mijn eigen immuunsysteem. De psychologische druk is inderdaad hoog, zeker als het gaat om opgedrongen regels die men mij oplegt om te kunnen reizen, dan blijf ik liever in Thailand.

Overigens begrijp ik niet, dat alleen niet gevaccineerde getest moeten worden. Gevaccineerde kunnen ook geïnfecteerd zijn met Corona, maar worden niet getest. En grote mensenmassa vermijd ik sowieso.

Dankjewel Maarten

*****

Beste C,

Fijn, om van je te horen, dat het zo goed met je gaat. Het is altijd prettig, om te horen, of een advies nut heeft gehad.

Dat ik zo standvastig ben ten aanzien van Corona, komt omdat ik er van overtuigd ben, dat er iets helemaal niet klopt. Waarom de hele wereld proberen, binnenkort onder dwang, in te enten voor een virus dat niet erger huishoudt dan een forse griep en waar bovendien nauwelijks gezonde mensen jonger dan 70 jaar aan overlijden. Dat allemaal met een vaccin dat bij dierproeven desastreuze gevolgen had.

Dat kan er bij mij niet in. Ook de waanzinnige maatregelen die wereldwijd genomen zijn en niet werken zijn een schande. Dat is allemaal aangetoond en dan toch doorgaan? Dat getuigt van kwade trouw en niets anders.

Vriendelijke groet,

Dr. Maarten

Heb je zelf een vraag aan Maarten en woon je in Thailand? Stuur deze naar de redactie: www.thailandblog.nl/contact/ Het is daarbij van belang dat je de juiste informatie geeft (zie lijstje bovenaan de pagina).

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website