De Tourism Authority of Thailand (TAT) heeft haar Lifestyle Thailand App in een nieuw jasje gestoken.

De Lifestyle Thailand mobiele App 2.0 biedt reisinformatie en aanbiedingen van meer dan 300 toeristische bedrijven inclusief accommodaties, restaurants, attracties in Thailand, evenals speciale functies zoals een 360° visuele rondleiding door Thailand.

De App is op veel onderdelen aangepast waardoor het beter aansluit op de wensen van de Smartphone gebruiker.

Sinds juli 2012 is de App, beschikbaar voor Apple en Android smartphones, al meer dan 50.000 keer gedownload. Volgens de TAT zal dat aantal na het introduceren van de nieuwe App nog meer gaan groeien. Niet alleen is de totale lay-out veranderd, ook is de informatie op de App geüpdatet. Zo kan je actuele informatie lezen over hotels, resorts, restaurants, toeristische attracties en activiteiten.

De verbeterde App moet toeristen inspireren met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen van toeristische bestemmingen en activiteiten. Ook biedt het de mogelijkheid voor toeristen om hun eigen exclusieve reis naar Thailand samen te stellen. Dat kan op basis van gekozen thema’s zoals chic, romantisch, familie, strand, cultuur, wellness of avontuur.

De app is voor IOS (Iphone en iPad) beschikbaar in de App Store: itunes.apple.com/nl/app/lifestyle-thailand en voor Android: play.google.com/store/apps

2 reacties op “Lifestyle Thailand App vernieuwd”

  1. jan hillaert zegt op

    ik heb de zogenaamde TAT app van thailand gedownload maar zie alles in het thais, kan ik dat veranderen of heb ik de verkeerde app gedownload , graag een reactie .

  2. Bangkokker zegt op

    Ik heb de app gedownload en zie het wel in het Engels maar de links werken niet.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website