Foto v/d week: Hoge nood in een Bangkok bus

Door Redactie
Geplaatst in Foto van de week
Tags: ,
10 april 2013

Wat moet je doen als in de bus zit en je moet nodig plassen? En dan ook nog met de wetenschap dat het verkeer muurvast staat zoals gewoonlijk in Bangkok.

Als je een klein Thais jongetje bent dan heb je misschien wel geluk. Het ziet er naar uit dat de moeder van deze jongen aan de buschauffeur heeft gevraagd even de deur te openen. Overigens in het Thais heet dit ‘op konijnen schieten’. Als je een meisje bent dan zeg je ‘ik moet even bloemen plukken’. Wel in het Thais dan…

Heb jij al een plan wat je gaat doen bij hoge nood in een Bangkok file?

Bron: Facebook


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Foto v/d week: Hoge nood in een Bangkok bus”

 1. Aart v. Klaveren zegt op

  1 keer heb ik meegemaakt dat na bijna 4 uur bussen,en na 3 keer vragen de chauffeur weigerde om te stoppen voor een plas pauze.
  Toen ik naast `m tegen de bus deur aan het wateren was, begreep die `t geloof ik, hij werd boos, ik gaf `m mijn middelvinger, toen de bus eenmaal gestopt was , was ook ik leeg, de meeste mensen moesten blijkbaar ook nodig, het duurde 15 minuten voordat we weer reden.
  Sommige buschauffeurs in Thailand willen maar 1 ding, zo snel mogelijk op de plaats van bestemming zijn, houden het liefst geen rekening met de passagiers en zien de bus als de plaats waar alleen zij het voor het zeggen hebben, onbeschoft gewoon.
  Ik heb dit maar 1 keer meegemaakt, een jaar of 9 geleden, normaal wordt er regelmatig gestopt.

 2. pietpattaya zegt op

  Niet zeuren ; in Belgie ( Brussel) staat er al 1 te plassen zolang dat ik het niet meer weet

  Geintje webmaster 😉


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website