Sommige video’s over Thailand moet je gewoon zien. Daar is deze drie kwartier durende documentaire van National Geographic er één van. 

Het toont de bijzondere en prachtige flora en fauna van Thailand. National Geographic noemt het een ‘A Forgotten And Rarely Seen Wilderness’ want Thailand heeft veel verborgen natuurschatten. Wilde olifanten, tijgers, bijzondere vogels en een betoverende onderwaterwereld. Ook de tropische regenwouden van Thailand staan garant voor een spectaculaire vegetatie.

Kortom ga deze video bekijken en geniet.

Video Wild Thailand – A Forgotten And Rarely Seen Wilderness

Bekijk de video hieronder:

6 reacties op “Wild Thailand – A Forgotten And Rarely Seen Wilderness (video)”

 1. roja zegt op

  Als u nu echt een ander Thailand wilt zien dan Isaan ; Bankok ; Jomtien etc. etc. ; ga dan deze video bekijken . Het is absoluut de moeite waard en meer dan prachtig . Geniet van wat u ziet !

 2. Jose Jagersma-Schreiner zegt op

  Wat een schitterende manier om Thailand ook te bekijken. Echt de hele 45 minuten waard.
  Ja, genieten is het zeker. Dank voor deze prachtige video

 3. Rob V. zegt op

  Simpelweg een prachtige documentaire, eigenlijk te kort om al het natuurschoon in beeld te brengen! Kijken dus!

 4. John E. zegt op

  Een werkelijk prachtige documentaire over Thailand. Je moet er even voor gaan zitten, maar dan krijg je ook wat. Veel kijk plezier!

 5. Beika Koopman-v.dMolen zegt op

  Prachtig…wat heb ik hier van genoten, van deze prachtige plek op aarde..

 6. T zegt op

  Helaas is ook in Thailand de echte natuur beperkt tot relatief kleine reservaten en bepaald de mens de rest. Ik hoop dat deze reservaten in de toekomst met de aanwezige wildlife behouden kunnen blijven maar ben er beetje bang voor.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website