Landscape photography Thailand (video)

Door Redactie
Geplaatst in Flora en fauna
Tags: , , ,
18 juni 2022

Rijstveld in Mae-Jam Village, Chaingmai

Dit keer eens een totaal andere video. De maker hiervan, die zich Sebleu noemt, heeft zich toegelegd op het fotograferen van landschappen in Thailand en het resultaat is spectaculair.

Uit de video blijkt dat het Thaise landschap over veel variëteiten beschikt. Naast de zee en de stranden in het zuiden, zijn de bergen in het noorden daar enkele voorbeelden van. Maar ook de watervallen in de natuurparken leveren vaak sprookjesachtige beelden op.

De maker van de video is eigenlijk een fotograaf en heeft ook een website waar je zijn werkelijk prachtige foto’s kan bewonderen: www.magichourphotographythailand.com Neem zeker een kijkje, het is de moeite waard!

Video: Landscape photography Thailand

Bekijk hier de video:

Rating: 3.80/5. From 5 votes.
Please wait...

5 reacties op “Landscape photography Thailand (video)”

 1. YUUNDAI zegt op

  Fantastische foto’s, ik hou van dit soort spannende foto’s

 2. Peter Dekkers zegt op

  Thaise fotografen zijn vlgs mij niet zo heel bekend buiten de grenzen.Maar toch worden er door hun idd fantastische foto,s gemaakt.
  Een ervan die ik al langer volg is Saravut Wanset met ook schitterende foto,s van mens en platteland en een ander is Minto Ong.Zij maakt meer stadsfoto,s maar dan in avondlicht etc.Ook daar zitten schitterende platen bij.Veel van hun werk is in Thailand gemaakt.Er zullen er wel meer zijn maar deze twee zijn bij mij al langer bekend.
  Een tip die ik er in ieder geval al van op heb gestoken is dat je voor de mooiste Thaise landschapsfoto,s met die vreselijk mooie luchten in de regentijd moet zijn.
  Een genot om naar deze beelden te kijken.

 3. Vital Henkens zegt op

  Zéér mooie film. Ik heb ervan genoten. Mag nog meer van dat soort films zijn.Hartelijke dank.
  Vital Henkens.

 4. janbeute zegt op

  Dit is echt een top fotograaf, deze video gaat zeker op naar mijn kennissenkring over Thailand.
  Beter dan al die brandende bossen in de USA westcoast waar ik ooit eens vroeger veel op vakantie ging voordat de mensheid de Mileu crisis uitvond.
  Moge Thailand beschermt en ontzien worden van deze tragedie.

  Jan Beute.

 5. Ronny zegt op

  Prachtig, top fotograaf.
  Met weemoed denk ik terug aan de tijd van voor de covid. Zorgeloos rondtrekken van noord naar zuid en van oost naar west. Elke dag gewoon stilstaan bij de schoonheid van de natuur, het landschap. Even stilstaan bij de schoonheid van simpele dingen, genieten van het moment en koesteren wat er ons nog rest.
  Hoop ook dat Thailand, hun overheid en ook de toeristen nu, ook de economische catastrofe die zich dreigt af te spelen (of al bezig is), het blijven koesteren zodat we nog lang van deze schoonheden kunnen genieten.

  Ronny


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website