Investeren vereist niet altijd een groot startkapitaal. Onlangs is het “Aandelen”-programma van Wise geïntroduceerd dat beleggers de mogelijkheid biedt om deel te nemen in een fonds dat belegt in enkele toonaangevende bedrijven wereldwijd, zoals Apple, Tesla en Microsoft. Het instapbedrag begint bij 1 EUR.

Deze beleggingsproducten zijn doorgaans bedoeld voor langetermijninvesteringen. Het is echter mogelijk om toegang te krijgen tot maximaal 97% van het geïnvesteerde vermogen zonder dit voor een vaste termijn vast te zetten.

In de afgelopen 10 jaar heeft het fonds een gemiddelde jaarlijkse groei van 11,34% laten zien, dit is exclusief de kosten van Wise. Beleggen brengt risico’s met zich mee en eerdere prestaties bieden geen garantie voor de toekomst. Het betreffende fonds is het iShares World Equity Index Fund (LU) (LU0852473015).

Om te beginnen met dit beleggingsprogramma, open je saldo, kies voor ‘Cash’ en vervolgens ‘Aandelen’. Er is geen minimale inleg, dus het is mogelijk om te starten met een klein bedrag. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van je investeringen. Daarom wordt er regelmatig informatie verstrekt over de prestaties van het fonds.

Meer informatie: https://wise.com/nl/interest/

Over Wise

Wise, voorheen bekend als TransferWise, is een financiële technologieonderneming die is opgericht in 2010 door Kristo Käärmann en Taavet Hinrikus. Het bedrijf is bekend vanwege zijn dienst waarmee gebruikers geld naar het buitenland kunnen overmaken tegen lagere kosten dan traditionele banken doorgaans in rekening brengen. Wise werkt door het gebruik van twee lokale transacties in plaats van één internationale, waardoor de kosten worden verminderd.

Naast internationale overschrijvingen heeft Wise zijn dienstenportfolio uitgebreid en biedt het nu een multi-valuta-rekening, een debetkaart en andere financiële diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf staat bekend om zijn transparantie in kosten en real-time wisselkoersen.

6 reacties op “Wise: Investeer in enkele van ’s werelds grootste bedrijven vanaf 1 EUR”

 1. walter zegt op

  Is er een website waar je de informatie kan vinden en eventueel kan registreren om te kunnen beginnen ?

 2. Frans Feijtel zegt op

  Meer info op wise.com

 3. Charles zegt op

  De afgelopen 10 jaar was het feest met de lage rentes. De wereld is inmiddels veranderd, het advies van geld wegzetten in een ETF en het gaat wel omhoog op termijn is wellicht wat achterhaald.

 4. https://wise.com/nl/interest/

 5. Chris zegt op

  Investeer in je eigen omgeving.
  Help mensen met hun plannen, niet alleen met geld maar ook met advies en tijd.
  Levert meer op dan beleggen……tenzij je denkt dat de wereld draait om geld.

  • Thomas zegt op

   Och Chris, dergelijk moraalpraat hebben we al vele malen gehoord.

   Ik vind een beetje extra geld altijd welgekomen hoor. Geld maakt niet gelukkig maar het maakt het meestal wel gemakkelijker.

   En ik denk dat je wel degelijk weet dat velen rijk geworden zijn door beleggen. Dus zomaar stellen dat beleggen weinig zou opleveren is totaal onjuist.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website