Woon je in Thailand en wil je een kortlopende reisverzekering met dekking voor medische kosten afsluiten, dat kan bij Reisverzekering-direct.nl. Voor Nederlanders (en Belgen) in Thailand is de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance een prima keuze wanneer je op reis gaat van Thailand naar elders. 

Veel expats reizen regelmatig naar Nederland bijvoorbeeld een familiebezoek. Je wil dan ook in Nederland/Europa goed verzekerd zijn tegen ziektekosten. De Travel Risk Insurance is dan de perfecte oplossing. Je bent met deze polis gedekt voor SOS-kosten, hulpverlening en medische kosten (o.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen tandartskosten bij ongeval en medicijnen) en dat voor slechts € 3,- per persoon per dag.

Internationale reisverzekering

De Travel Risk Insurance is een uitstekende internationale medische reisverzekering voor personen tot 70 jaar. Je kan de verzekering per reis of vakantie afsluiten. De prijs voor deze reisverzekering is bijzonder gunstig. Woon je in Thailand dan bedraagt de premie € 3,- per dag. De reisverzekering heeft een uitgebreide dekking voor noodzakelijke kosten zoals: SOS-hulpverlening, medische kosten en repatriëring. De maximale toegestane reisduur bij deze verzekering is 90 dagen.

Allianz Global Assistance heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Allianz Global Assistance is meerdere keren gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Nederlanders in Thailand: Travel Risk Insurance

Om de Travel Risk Insurance te kunnen afsluiten hoef je niet in Nederland ingeschreven te staan. Woon je in Thailand en ben je een Nederlander (of Vlaming), dan kan je snel, eenvoudig en voordelig een reisverzekering afsluiten. Je hoeft ook geen Nederlandse bankrekening te hebben. Je ontvangt gewoon een factuur en je mag het bedrag aan premie overmaken.

Waarom een reisverzekering in Nederland afsluiten?

Het is gemakkelijk, snel geregeld en vaak voordeliger. Je kan gewoon in het Nederlands met ons communiceren en dat voorkomt misverstanden. Daarnaast is het prettig de polisvoorwaarden in je eigen taal te lezen.

Travel Risk Insurance: prima voorwaarden!

De ‘Travel Risk Insurance’ is een complete internationale kortlopende reis- en annuleringsverzekering voor Nederlanders die in het buitenland wonen en graag goed verzekerd op reis willen gaan. De verzekering kent een uitgebalanceerde dekking tegen financiële risico’s van ziekte en overlijden zoals:

 • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
 • Medische kosten* (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
 • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
 • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

*Medische kosten zijn geldelijke vergoedingen voor artsen (honoraria) en kosten van:

 • ziekenhuisopname;
 • operatie en gebruik operatiekamer;
 • voorgeschreven röntgenopnamen en radioactieve bestralingen;
 • voorgeschreven medicijnen, verbandmiddelen en massage;
 • medisch noodzakelijk vervoer, waaronder eventueel medisch noodzakelijke evacuatie en vervoer vanaf een skipiste.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen en schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

 • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
 • overlijden van verzekerde, ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
 • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
 • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
 • kosten door gedwongen oponthoud.

Vanaf wanneer ben je verzekerd?

De dekking gaat telkens in als een verzekerde en/of bagage het land van domicilie verlaat voor een reis en eindigt bij terugkeer in het land van domicilie. De dekking voor medische kosten gaat pas in 48 uur na aankomst in het land van bestemming.

Let op: Deze verzekering geldt niet in het land waar je vandaan komt en volgens jouw paspoort of visum officieel woont (het land van domicilie). 

Meer informatie of afsluiten? Bezoek de website www.reisverzekering-direct.nl

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website