Als er op dit blog een artikel staat waarin ook de inkomenseis van de Thaise overheid voor het verkrijgen van een “retirement visa” ter sprake komt, lezen we nog al eens, dat er flink wat Nederlanders zijn, die niet of nauwelijks aan die eis kunnen voldoen. Als grote boosdoener daarbij wordt vaak de verslechterende koers van de Euro ten opzichte van de Thaise Baht genoemd.

Wie zijn dan die minima?

Thailandblog wil aandacht besteden aan deze groep Nederlanders door enkelen van hen te interviewen en hun verhaal te publiceren. In principe wordt hun verhaal zonder de naam van de geïnterviewde geplaatst.

Die minima wonen natuurlijk door heel Thailand, maar we beperken ons allereerst tot Pattaya. Gringo (Bert Gringhuis) woont in Pattaya en hij zal die gesprekken voeren en daarover een verhaal schrijven.

Als u aan deze gesprekkenronde wilt deelnemen, meldt u zich dan per e-mail bij de Redactie via [email protected] Vermeldt in uw mail uw naam, leeftijd en telefoonnummer of hoe u anders te bereiken bent. Gringo neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

Er is geen reactiemogelijkheid

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website