Mr. drs. Kees Rade

Mr. drs. Kees Rade is nog maar net geland op Thaise bodem of hij vereert de NVTHC op vrijdag 30 maart al met een bezoek. Hij brengt zijn echtgenote mee en mogelijk twee ambassademedewerkers.

De NVTHC is uitermate verheugd over de komst van de nieuwe ambassadeur, opvolger van de vorig jaar overleden Karel Hartogh.

Wij verwelkomen hem ​om 18.00 uur ​ in Happy Family Resort van René Braat (www.happyfamilyresort.com) aan de Sampraya Road, net achter Palm Hills.

Leden hebben gratis toegang, niet leden betalen bij de ingang 250 baht aan penningmeester Thomas Voerman, die op betaling nauwlettend zal toezien. U kunt natuurlijk beter lid worden voor 500 baht per persoon.

Mensen die vragen hebben voor de heer Rade of een van zijn medewerkers wordt vriendelijk verzocht deze vóór 28 maart per mail te sturen aan hansjbos@gmail.com.

Kees Rade (63) is geboren in Amsterdam. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en werkt nu dertig jaar voor Buitenlandse Zaken. Rade was onder meer ambassadeur in Nicaragua en Brazilië. Laatstelijk fungeerde hij als tijdelijk zaakgelastigde in Paramaribo (Suriname). Rade is een deskundige op het gebied van klimaat, water, voedselveiligheid, energie en natuurlijke hulpbronnen. Wat dat betreft, kan hij in Thailand zijn ei wel kwijt.

Het bestuur had Gerard Smit gevraagd op 30 maart iets te vertellen over zijn medische ervaringen in Hua Hin als voormalig huisarts in Hoogvliet. Door de komst van de nieuwe ambassadeur verschuift zijn verhaal naar vrijdag 25 mei.

 • Omschrijving voor de route naar Happy Family Resort.
 • Vanaf Phetkasem Road neemt u de afslag naar Palm Hills.
 • (Het doet er niet toe waar u vandaan komt)
 • Op de rotonde rechts aanhouden op de khlong-road.
 • Daarna op de eerste rotonde links af.
 • Na ongeveer een kilometer rechts bij de watertoren vindt u het Happy Family Resort. Parkeren buiten het resort langs de weg.

P.s. De ontvangst van Kees Rade vindt in een ongedwongen sfeer plaats. Desondanks verzoeken we de aanwezigen daar bij hun kledingkeuze enigszins rekening mee te houden.

Hans Bos

secretaris


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Nieuwe ambassadeur Kees Rade komt naar Hua Hin!”

 1. thailand John zegt op

  Heel leuk voor Hua Hin dat de nieuwe ambassadeur naar jullie komt.Ik hoop dat die ook naar Pattaya komt om daar de nederlandse vereniging Pattaya te bezoeken.Tevens zou ik hem dan kunnen vragen of er niet een consulaat af kan.Want in Pattaya en omgeving zitten ook veel nederlanders en veel oude mensen. Voor wie het steeds moeilijker wordt om naar bangkok te reizen naar de ambassade/consulaat aldaar. Voor mij is het een hel en ik denk dat er meer ouderen zijn voor wie dat heel fijn zou zijn..Een kleine consulairepost zou toch mogelijk moeten zijn. Misschien in samen werking met het oostenrijkse consulaat om de kosten te drukken.
  Dat zou echt heel fijn zijn.Maar het zal wel bij een droom blijven.Met vriendelijke groet en wens de nederlandse vereniging Bangkok veel succes en een gezellige en fijne avond.

  Mr. drs. Kees Rade ik wens ueen prettig en fijn verblijf aldaar en zie u ook graag in Pattaya. Daar zullen ze er ook blij mee zijn.Ik in iedergeval zowieso.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website