De race naar Thailand Super Series in Buri Ram gaat beginnen. Beleef het mee in de pit! Schrijf u nu in. Wacht niet. Leden en niet-leden. Iedereen!

Be-Quick biedt ons de mogelijkheid om deze traktatie van B-Quik เต็มที่เพื่อรถ เต็มร้อยเพื่อคุณ (dank aan onze Platina sponsor) en de NVT, na het succes van vorig jaar opnieuw te kunnen beleven. Ontmoet en praat met de coureurs, zie de auto’s van zeer nabij en laat u fotograferen met wie dan ook.

Datum: 26-28 oktober. Vertrek vanaf Bangkok bij Grand Cafe The Green Parrot rond 12.00 uur (u wordt verwelkomd met een gratis kopje koffie). Retour vanaf Buri Ram na de laatste race, zodat aankomst in Bangkok mogelijk rond het middernachtelijk uur komt te liggen. Eigen vervoer kan ook.

Kosten per persoon voor dit 3 daagse uitje zijn inclusief transport en overnachting inclusief ontbijt, toegangskaarten voor de grandstand en voor de pits (in kleine groepjes) slechts:

  • Leden NVT 3.000 Thb/p.p.
  • Niet-leden: 3.700 Thb/p.p.
  • Bij gebruik eigen vervoer minus 700 Thb/p.p.
  • Bij delen kamer met 2 personen minus 900 Thb/p.p.
  • Maaltijden en consumpties zijn voor eigen rekening.

Inschrijven voor deelname kan tot 1 oktober 2018 in verband met regelen transport en hotel. Betaling bij inschrijving na ontvangst van de rekening waarop u de nodige gegevens terugvindt. Inschrijven met opgave van naam/namen, lid/geen lid, aantal personen; eigen vervoer ja/nee; delen kamer ja/nee, via [email protected].

De inschrijving wordt definitief nadat de betaling is ontvangen. Maar wacht niet te lang, want vol is vol. Deelname op volgorde van inschrijving. De eerste inschrijvingen zijn al binnen.

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website