Uitnodiging om deel te nemen aan de zesde Nederlandse Bitterballen Avond op maandag 27 maart 2017 Tijdstip: 17.00-19.00 uur Locatie: Eddy’s restaurant, Kathu, Phuket

Op maandag 27 maart a.s. van 17:00 tot 19:00 uur wordt door de heer Seven Smulders, Honorair Consul te Phuket, de zesde Bitterballen Avond georganiseerd. Deze borrel vindt plaats in Eddy’s restaurant aan de Vichitsongkhram Rd. 9/96 Moo 6 Mo Baan Golden Ville 3 Kathu, Phuket. Telefoonnummer 0824112772. U bent van harte welkom.

De borrelhapjes worden u gratis aangeboden; dit is mogelijk vanwege de redelijke prijs, die Eddy voor deze hapjes berekent en vanwege een bijdrage van het Honorair Consulaat te Phuket. U betaalt echter wel zelf voor uw eigen drankjes, net zoals bij vorige borrels het geval is geweest.

Namens de Nederlandse ambassade zullen aanwezig zijn de heer Paul Menkveld, Chargé d’Affaires a.i., zijn echtgenote mevrouw Anna Menkveld en de heer Guido Verboeket, senior medewerker consulaire zaken.

Wanneer u deelneemt aan de borrel, dient u dit zo spoedig mogelijk doch in ieder geval vóór 17 maart per e-mail te laten weten aan de Honorair Consul. Het e-mailadres is: dutchhcp@gmail.com. Graag in uw aanmelding de namen vermelden van diegenen die komen.

Dit keer is er, voorafgaand aan de borrel, een speciaal consulair spreekuur voor het aanvragen of verlengen van een Nederlands paspoort of een nationale identiteitskaart. De heer Guido Verboeket is dan aanwezig voor het afnemen van de vingerafdrukken. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, dient u eerst een afspraak te maken door uiterlijk 17 maart a.s. een e-mail te sturen naar ban-ca@minbuza.nl. U ontvangt dan per e-mail het tijdstip van de afspraak en verdere instructies.

Bron: Website Nederlandse ambassade in Bangkok


» Laat een reactie achter


3 reacties op “Uitnodiging zesde Nederlandse Bitterballen Avond te Phuket: Met mogelijkheid aanvragen paspoort/identiteitskaart”

 1. janbeute zegt op

  Zou ook een goed idee zijn als de Nederlandse ambassade , eventueel met of zonder bitterballen zich weer eens liet zien in Chiangmai .
  Vroeger was er om de 3 maanden een consulair spreekuur in het Amari hotel, kan ik mij nog goed herrineren .
  Waar je ook paspoort verlenging kon aanvragen .
  Helaas was het consulaat in Chiangmai, toen gevestigt in de Office te HangDong snel ten ziele gegaan .

  Jan Beute .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
 2. Peter V. zegt op

  Mooi initiatief, waarvoor hulde 🙂
  Helaas zijn wij dan net weg uit Phuket.
  Wat is het nut van een ID-kaart, die kan je in Thailand toch niet gebruiken?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +1 (obv 1 stem)
  • lung addie zegt op

   Als Nederlander is een ID kaart mogelijk niet nuttig maar vergeet niet dat er buiten seizoenverblijvers en toeristen ook vaste bewoners in Thailand wonen.
   Als Belg is een ID ( nu EID) kaart zelfs onmisbaar. Probeer maar eens met een niet meer geldige ( vervallen ) ID kaart een nieuwe bankkaart te krijgen. Geen geldige EID kaart betekent meteen geen nieuwe bankkaart en dus ook geen pcbanking meer. Probeer maar eens met een niet meer geldige EID kaart de openbare websites zoals: myminfin-mypension… te raadplegen. Ja, je kan het met een ‘token’ maar om een ‘token’ te verkrijgen heb je een geldige EID kaart nodig en de token gaan mettertijd verdwijnen en alles zal enkel met de EID kaart en kaartlezer kunnen. Ik zou dus eerder zeggen, indien je geen extra reis naar Belgie wil maken als vaste bewoner in Thailand, zorg er dan voor dat je over een geldige EID kaart beschikt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website