Op 23 mei 2019 worden verkiezingen gehouden voor het Europees Parlement. Nederlanders in het buitenland kunnen stemmen voor deze verkiezingen.

De ambassade zal voor deze verkiezingen geen briefstembureau openen, maar kiezers hebben wel de mogelijkheid hun stembiljet voor het referendum (oranje envelop) via de ambassade te verzenden naar Bureau Verkiezingen van de gemeente Den Haag.

Stuur de oranje envelop in een reguliere envelop naar de ambassade ter attentie van de consulaire afdeling.

Adres:

15 Soi Ton Son
Lumphini, Pathumwan
Bangkok 10330

Indien u gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid dient uw stembiljet uiterlijk op vrijdag 17 mei 11:00 uur bij de ambassade te zijn ontvangen. U kan de oranje envelop ook persoonlijk afgeven bij de consulaire afdeling.

De (oranje) envelop wordt meteen doorgestuurd via de diplomatieke post naar Bureau Verkiezingen in Den Haag.

Heeft u zich nog niet geregistreerd als kiezer buiten Nederland, registreer u uiterlijk 11 april 2019 op de website van de gemeente Den Haag.

Bron: Nederlandwereldwijd.nl

2 reacties op “NL ambassade Bangkok geen briefstembureau bij verkiezingen Europees Parlement op 23 mei”

  1. Jan VC zegt op

    En wat voor Belgen, die willen gaan stemmen?
    Is daar iets meer van bekend?
    Met dank!

  2. Ikke zegt op

    Jij bedoelt Belgen die MOETEN gaan stemmen. Degene die in Thailand wonen hebben enkele weken geleden bericht gehad van de ambassade hoe ze willen stemmen. Per brief of op 22 mei tussen 13 en 21 uur op de ambassade.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website