Beste lezers,

Na een lange ongelijke strijd tegen een verschrikkelijke ziekte is Rinus Verbrugge op 69-jarige leeftijd overleden.

Rinus was een zeer bekend figuur in het restaurantleven van Pattaya en heeft jarenlang het bekende restaurant My way in het centrum van Pattaya mogen uitbaten.

We gaan zeeman Rinus uit Rotterdam missen, altijd een vriendelijk woord en gastvrij. Voor een mooi bedrag kun je er heerlijk eten. My Way blijft open, dus jullie kunnen nog steeds genieten van het heerlijke eten en dan even terugdenken aan Rinus.

Ingezonden door Louis

9 reacties op “Lezersinzending: In memoriam Rinus Verbrugge (69)”

 1. Chris zegt op

  Ach shit
  Het doet me meteen denken aan de keren dat ik bij hun was en aan de babbel met Rinus altijd een leuk gesprek met Rinus en de Biefstuk ( een van de beste in Thailand )
  Ik wens de Familie in Thailand en Holland veel sterkte toe met dit grote verlies

  RIP Rinus

  Chris

 2. Sier zegt op

  rust in vrede 20 jaar het lekkerste eten bed bedankt
  Hoop dat het eten door gaat op de Oude voet
  Het ga je goed

 3. Arie zegt op

  RIP Rinus

 4. T zegt op

  Veel sterkte voor de nabestaanden ik heb een aantal keer gegeten afgelopen februari toen ik in Thailand was in deze zaak vol memoria aan de scheepvaart.
  Helaas heb ik de eigenaar toen niet ontmoet ik begreep toen al van stamgasten dat die ziek was ik hoop dat ondanks dit verlies de zaak nog lang blijft voortbestaan met een heel mooie Hollandse eetkaart.

 5. Huib Baak zegt op

  Al sinds vele jaren mijn andijviestamppot met speklapjes bij Rinus genuttigd. De lekkerste in Pattaya. Een praatje met hem aan de tafel bij de deur. Zijn stekkie. Jl, juni zat hij er niet meer.
  R.I.P. Rinus

 6. Gerda en Frans de lepper zegt op

  We zullen je missen, veel gelachen en bij je gegeten , je noemde me tineke Schouten echt Utrecht .R.I.P gecondoleerd aan de familie. Sterkte sellowe.xx.

 7. Ben korat zegt op

  Ja my way en Rinus een begrip in pattaya altijd als ik in pattaya was ging ik er heen met mijn vrouw en kinderen en zowel de Nederlandse pot als het thaise eten waren altijd perfect en de prijs heel redelijk en Rinus altijd een vriendelijk woord en hij liet ook iedereen in zijn waarde. Ik hoop van ganse harte dat de zaak ondanks het gemis van Rinus op dezelfde voet door gaat ik zal er volgende week ff langsgaan en eten want ik heb een meeting in pattaya sterkte voor familie en vrienden van een hele fijne en markante man.

  Ben Korat

 8. Jan Hoekstra zegt op

  Nog met hem naar Cambodja gereden voor een stempel, wat een aardige kerel was Rinus.

  Mijn favoriete Nederlandse restaurant in Thailand, altijd een gezellig praatje of een vriendelijk woord en heerlijk eten voor een goede prijs.

  R.I.P. Rinus

 9. bob m zegt op

  Meer dan 18 jaar genoten van een fijne man en een goede keuken.
  Gelukkig zag ik je nog wel eens het laatste jaar en was je optimistisch helaas is het je niet gegeven langer bij ons te verblijven.
  Sterkte voor de familie

  Rust zacht fijne vriend


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website